onsdag 7. april 2021

3. verdenskrig kan starte i Ukraina


                                                           Minnesmerke over Lebesbymannen

                                                           

Det pågår en storstilt styrkeoppbygging både på russisk og ukrainsk side, Jernbanen frakter store mengder  med russiske stridsvogner , artilleri , kjøretøy og soldater mot Donbass og Krim. NATO er på ukrainsk side og støtter dette landet. Krigen i Donbass har allerede kostet kring 13000 mennesker livet - det er broderfolk som driver krigføring mot hverandre.

I Donbass / på Krim kan 3. verdenskrig starte allerede dette år. Jeg tenker på Lebesbymannen sitt syn en novembernatt i 1907. Han " ser "  at det er stridigheter mellom Russland og Ukraina. Da vil 3. verdenskrig bryte ut - mener han.

Videre ser han en enorm tsunami i Nordsjø-bassenget som gjør stor skade i flere land : Norge ( helt opp til Bodø ) , England , Danmark m.v. Det skal ikke være snø på marken når tsunamien inntreffer - i sitt syn er Anton Johansen plassert ved Trondheim.

For noen dager siden gikk en representant for USAs forsvar ut og advarte mot den nye dommedags-torpedoen som Russland har satt i produksjon : Poseidon 2M39 . Den har atomkraft som fremdrift og komprimert atomstridshode med sprengkraft på flere megatonn. Om russerne setter av en slik torpedo i Nordsjøen : Så får man en slik tsunami som Lebesbymannen beskriver. Videre er det ingen som kan " bevise " etterpå at det er Russland som står bak - de kan blånekte for denne handlingen . Men vi skal få en advarsel før denne tsunamien inntreffer : Et meget kraftig uvær vil komme over Atlanterhavet mot Europa. Dette uværet vil nå land i Portugal / Spania og gå innover kontinentet på nordsiden av Middelhavet - og til slutt ende opp i Russland.

Vi lever nå i høy-profetiske tider. Pest har vi fått ( corona ) . jordskjelv skjer stadig rundt omkring på jorden. På Island har en vulkan hatt utbrudd - heldigvis uten skade på noen. Da står krig og hungersnød igjen av de ting Yeshua nevnte i forbindelse med de siste dager før han kommer tilbake. 

Men frykt ikke - Herren vil bevare sine utvalgte. Du vil få hjelp om du retter dine bønner til JAHVE og avslutter med : I Yeshuas navn !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar