lørdag 27. februar 2021

Trengselstiden og forberedelser


                                                       Min kone stekte fiskekaker denne uke


Først : Den 10. januar i år skrev jeg at en kvinnelig Stortingspolitiker ville få " en forferdelig skjebne ". Nå har dette gått i oppfyllelse : Lederen i Fremskrittspartiet - en kvinne - vil trekke seg fra alt politisk arbeid og tar ikke gjenvalg til Stortinget. Hva med hennes videre skjebne ?

Covid-19 blir bare verre og verre. I går ble det høyeste smittetall noen gang registrert i Norge. I California har det dukket opp en mutasjon som visstnok overgår alt : Legene sier at " djevelen er løs " der. I Israel har de vaksinert kring halve befolkningen - men ulike mutasjoner gjør at myndighetene IKKE vil gjenåpne samfunnet. Her i Norge er politikere fra Arbeiderpartiet opptatt av en ting i corona-krisen : Boikott av alle varer fra Israel ! Vår Herre ser alt som skjer og er meget handlekraftig : - Den som forbanner Israel vil selv bli forbannet ; kan man lese i Skriften.

Det er meget spent i Sør-Kina-havet. USA / Japan står på den ene siden og sterke Kina på den andre. Når bryter krigen ut ? USAs nye president er militært handlekraftig : Han har allerede sendt raketter mot iranske soldater i Syria og drept kring 20 av disse.

Her hos oss har et russisk selskap kjøpt opp en motorfabrikk ( Bergen Engines ) med 950 ansatte. Flere av våre krigsskip har motorer derfra og får service fra denne motorfabrikken. Til og med vårt store spionskip " Marjata " har slike motorer - nå blir det russere som kan gå om bord der for å drive med vedlikehold av maskineriet. Du verden for norsk NAIVITET !

Men : Er du forberedt på å leve flere uker uten tilgang på elektrisk strøm , mat og vann ? Slikt kan skje når som helst. Den norske bonden får ikke importert nok utenlandsk arbeidskraft - dette kan føre til matmangel i landet. Har du fryseboks med mye mat ? Da bør du kjøpe inn grovt salt slik at du kan salte ned kjøtt og fisk. Jeg har kjøpt inn aggregat som gir el-strøm om nødvendig. Har du radio på batteri-drift ?

Mange kristne tror at opprykkelsen kommer før Trengselstiden starter. Men denne fælslige tiden har allerede startet - og langt verre skal det bli ! Nei , jeg tror at vi må gjennomleve denne tiden. Da bør vi også være forberedt rent materielt . Men frykte må du ikke - bare legge alle dine problemer frem for den Allmektige i daglige bønner !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar