søndag 29. september 2019

VERDENSPANIKK PÅ FEILT GRUNNLAG

      Dette bildet skal forestille verdens undergang - men er det ikke slik det nå ser ut i Syria ?


Verdenspanikken er i ferd med å spre seg - det er klimasaken det gjelder. Vi fikk dette demonstrert i FN for kort tid siden. Unge jenter står frem og " forkynner " dødsdommen over planeten Tellus - altså den jord vi lever på. Isen smelter både ved polene og isbreene her i Norge minker år for år.

Det er grunn til å få panikk : For de personene som ikke har fått skikk på sin tro på Jahve og Yeshua - altså blitt kristne. Disse miljøproblemene er nok korrekte , men betyr svært lite siden det er snakk om få år før Yeshua kommer tilbake til denne jord - i byen Jerusalem og på Oljeberget.

Verdens mektigste mann , president Donald Trump , har fått alvorlige problemer i forbindelse med en telefonsamtale han hadde med den nye presidenten i Ukraina - altså denne TV-kjendisen og komikeren. Men Trump var også en TV-kjendis før han ble president i USA - da under tittelen : Lærlingen. Hans ord var stadig : - You are fired ! Men slikt har han også holdt på med som president i USA : Han har avsatt de fleste av sine regjeringsmedlemmer , pressetalsmenn-og kvinner , sikkerhetsrådgivere med flere. Ja , fins det noen igjen av de som var med fra starten 20. januar 2017 ?
Nå vil demokratene sette i gang en riksrett-prosess for å få avsatt Trump som president i USA. Jeg tror at Donald Trump blir avsatt i juli 2020 - altså om 8 - 9 måneder. Hvorfor jeg tror dette ; har jeg redegjort for i tidligere innlegg her på denne nettsiden.

Men vi som er borgere på denne jord bør være engstelige - særlig de som mangler kristen tro. Jeg mener at innen to år så er jorden vår inne i trengselsestiden som er beskrevet i Bibelen. Dette er en så forferdelig tid som verden  aldri før har sett. Svært mange kristne tror at opprykkelsen til himmelen vil skje før trengselstiden. Men jeg tror at alle levende på denne jord må gå gjennom denne grusomme tiden på sju år. Først da kommer Yeshua og rykker opp de utvalgte og setter sine føtter på Oljeberget i Jerusalem - tror jeg.

Det er nok riktig at klima og miljø er i ferd med å endre seg. Dette har nok med trengselstiden å gjøre og det er intet vi mennesker kan reparere. Bibelen sier at det vil komme en ny himmel og en ny jord og havet skal være borte. Ja , det er helt forferdelig at verdenshavene er fulle av plast. Men hva har dette å si når havet er borte om 8 til 9 år ? Jeg diskuterte dette med en prest i Den norske kirke for noen år siden. Han svar på mine tanker var : - Ingen vet dag eller time når Jesus kommer igjen. Da svarte jeg : Nei , jeg snakker ikke om dag eller time - men om år ! Det er profetiene til Daniel som er grunnlaget for mine beregninger. Om du leser Det nye testamente ; så ble Yeshua spurt om endetiden og hans gjenkomst. Da henviste Han til nettopp profeten Daniel og ba oss studere denne profeten og skjønne hva vi leser der. Dette har jeg forsøkt å gjøre i kring 30 år nå.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar