lørdag 23. januar 2021

Trengselstidens prøvelser øker


                                                       Den lidende Yeshua


Det skjer mye hver dag nå. Klokken 12 i dag stenges Oslo-området ned - bare mat-butikker , apotek og bensinstasjoner får holde åpent. Den engelske varianten av viruset - som er meget smittsom - har inntatt landet.

Virus-mutasjonen som har utviklet seg i Afrika ; er slik at corona-vaksinen ikke virker på denne varianten. Her i Norge har man nyttet feil sprøyte-spiss ved innsetting av 20.000 corona-vaksiner. Det undersøkes nå om disse innsprøytingene var forgjeves.

Et nytt jordskjelv rammet Filippinene for et par dager siden : Styrke 7 på Richters skala. Hvor kommer neste skjelv ?

Antikrist ble avsatt 20. januar ; tror jeg. Den nye presidenten på 78 år ( også min alder ) kommer til å få det meget tøft. Mer enn 400.000 mennesker er corona-døde i dette landet - og flere blir det. Jeg tror at han får en stor-krig å hanskes med. USAs forsvar er ikke lenger slik det var. De sjømilitære krefter og stridsmidlene er svekket grunnet alder. Militær-analytikere tror at Kina snart har et moderne og slagkraftig sjøforsvar som er sterkere enn det USA kan stille med i en krig.

Russlands Kinzhal-missil - som har atomkraft som fremdrift og komprimert atomstridshode som våpen - har en fart som overgår alt det Vesten kan stille med. Videre har Russland også utviklet en såkalt " dommedags-torpedo " som kan gå jorden rundt på atomkraft og har A-våpen som stridshode. Denne er konstruert for å lage en enorm tsunami.

Den 8.januar 2021 var store deler av Europa nær ved å miste all elektrisk strøm. Atomkraftverk og kullkraftverk er fjernet og man skal få strøm fra vindkraft og solceller. Men tidlig i januar var det kaldt og lite vind - derfor oppstod denne farlige situasjonen. Om Europa mister strømmen : Så kan det ta 10-14 dager før denne energien er tilbake. Da har mye av samfunns-maskineriet kollapset.

I går ble el-strøm borte i Sirdal grunnet tung snø på trær som veltet over linjenettet. Etter få timer var alt telefon-samband borte grunnet dårlig batteri-kapasitet på mobilsenderne. Også fiberkabler var ute av drift grunnet strømløshet. Politiet der fikk tak i en satelitt-telefon. Hva med dem som må ringe etter ambulanse eller brannvesen i en slik situasjon ? Det kan ta flere dager å reparere linjenettet der : sies det.

BEREDSKAPEN VED KRIG OG KRISE ER HELT ELENDIG I NORGE !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar