fredag 8. februar 2019

Norsk forsvar og russerneJeg prøver å følge med på det som skjer i vårt forsvar. Men i går fikk jeg vite noe nytt av en russisk pressetalskvinne : Hun hevdet at Norge bygger opp en base ved Tønsnes nær Tromsø - der vi skal ta imot atomubåter. Som kjent har ikke Norge slike krigsskip. Hun fortalte at dette provoserer russerne - og de vil treffe mottiltak.
Tja , har de allerede et døgn senere kommet med første mottiltak ? I alle fall mistet Avinor data-samband slik at fly ikke kunne lande eller lette på alle norske flyplasser sist natt. Vi kjenner til dette fenomenet fra Sverige over flere år : De mistet data-baserte hjelpemidler flere ganger som lammet flytrafikken over en tid. Svenskene hevdet at dette var det russerne som stod bak - sannsynligvis de russiske nettrollene som er plassert i St. Petersburg.

Russerne skal ha over 20 spioner i Norge som reiser rundt i landet. Tidligere brukte de bobiler og kamuflerte kjennetegnet på sine biler - men nå gidder de heller ikke gjøre slikt. De siste rapportene går ut på at spionene nå bruker SUV-er til sine reiser kringom i landet vårt.
Når vårt nye og svære spionskip " Marjata " legger til kai ; så er det ukjente folk på kaien og fotograferer alle som går i land og går om bord. Tidligere la skipet til kai i Kirkenes ; men på grunn av uønsket oppmerksomhet fra fremmende makter ; skal de nå søke havn lenger sør. De siste ukene har spionskipet ligget ved kai i sør-øst Norge. Men Norge har også et annet spionskip med navn : " Eger " som er opprustet og modernisert.

Norge som land er blitt så sårbart at det er helt forferdelig. Greier fremmende makter å slå ut elektrisk strøm over en uke ; så kollapser hele samfunnet inklusive samband med mobiltelefoner osb. Turistbygden Geiranger ble rammet av snøskred og innbyggerne var innesperret over lengre tid. Alt samband forsvant inklusive nødnettet. Det viste seg at grunnen til at denne bygden var uten samband i 14 dager var at myndighetene hadde glemt å fylle diesel på en tank som driver et aggregat. På meg virker det som ingen har ansvar for noe lenger i vårt kjære fedreland. Man går rundt og gurper grunnet overfylte mager - og syns at livet er herlig så lenge man får se " Farmen kjendis "og drikke øl. Ingen tenker på at vi har et forsvar som ligger med brukket rygg og politiet har innført " nærpoliti-reformen " ved at svært mange lensmannskontor er nedlagt. For få dager siden var det et meget alvorlig trafikkuhell i Gulen kommune i Sogn. Politiet brukte 2 timer og 3 minutter før de ankom skadestedet. Til slutt vil jeg nevne Bibelens ord - der man kan lese om " å bli overlatt til udugeligheten.....".Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar