tirsdag 6. august 2019

Flere underlige værfenomén

                                                    Om bord i min trebåt " Pasadena " på 33 fot


FLERE UNDERLIGE VÆRFENOMÉN

For noen få dager siden var kona og jeg på båttur her i området. Da vi gikk sørover Herdlefjorden og hadde Fløksand på babord ; oppstod noe underlig : Det var ingen båter i området og temmelig stille vær med noen småbølger. Plutselig får vi inn noen svære bølger på styrbord side av båten. De kom fra " intet ". Jeg har ferdes på sjøen siden jeg var en liten gutt ; men slikt har jeg aldri opplevd før. Vi diskuterte hva dette kunne være : En neddykket ubåt som gikk med stor fart ?

Et par dager senere satt jeg på kaien her hvor vi bor sammen med noen naboer. Da var også sjøen stille og ingen båter passerte. Plutselig slår svære bølger mot land - helt uforståelig for oss alle.

Vestlandet - spesielt innlandet her - fikk noen uvanlig kraftige regnbyger for om lag en uke siden. Særlig området kring Jølstravatnet ble rammet hardt og flere jordskred oppstod og veien på begge sider av vannet ble sperret - herunder E-39 som er hovedåre nordover fra Bergen. Disse tropiske regnbygene er noe helt nytt her - og en mann er fremdeles savnet etter at bilens hans ble tatt av skredet.
I går oppstod det et nytt jordskred i Jordalen i Voss kommune. Biler og folk ble innesperret ; men heldigvis ble ingen personer skadet.

Videre var det i går et jordskjelv i området vest av Sogn og Fjordane med styrke på 3,1 . Dette skjelvet kunne merkes fra Gulen til Askvoll. Om du leser et innlegg lenger nede på nettsiden ; vil du se at naturfenoménet jeg beskrev der med skifte mellom flo og fjære på tre minutter ; oppstod i samme område som dette jordskjelvet .

Ja , jeg undres over det som nå skjer med naturen vår her i Norge. Da Yeshua ( Jesus ) ble spurt om tegn i endetiden ; så svarte han blant annet at det skal være jordskjelv både her og der. Ellers så grunder jeg på hvorfor disse underlige hendelsene skjer : Ja , kan det være så enkelt at når menneskene begynner å tukle med naturen ( blant annet med å vie samkjønnede i kirkene ) ; så slår naturen tilbake med å oppføre seg unaturlig. Jeg vet ikke svaret ; men observerer hva som skjer og skriver om det her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar