torsdag 23. januar 2020

Oppkjøring til Trengselstiden

                                                                   Sverm av gresshopper - spiser alt de kommer overJeg tror Trengselstiden starter i 2021. Det vi er vitne til nå er bare innledende fase til denne forferdelige tiden som er beskrevet i Bibelen. Her er noen eksempler på denne " oppkjøringen " :

Enorme gresshoppesvermer truer nå med å spise opp avlingene i Etiopia , Kenya og Somalia. Det sies at denne hendelsen mangler sidestykke i disse landene. Svermene kan gå med en fart på 150 kilometer på en dag og enkelte svermer er 60 kilometer lange og 40 kilometer brede. Vi finner slikt igjen i Bibelen - som Guds straffedom over folkene - i Andre Mosebok.
Vi vet at i store deler av Afrika er det islam som er deres religion. Yeshua uttalte at etter han skulle det komme flere falske profeter. Muhammed kom om lag 600 år etter at Yeshua gikk på denne jord.

I Kina har det nå dukket opp et meget farlig lungevirus. Nå har de stengt av flere byer - herunder en by med 11 millioner innbyggere - slikt har aldri skjedd før i landets historie. Viruset har alt spredd seg både til Europa og USA. Enkelte steder er det nærmest panikk-tilstand : Folk går ut med munnbind - også dobbelt munnbind - for å hindre denne smitten. Det er nå påvist at viruset også smitter mellom mennesker - ikke bare mellom dyr og mennesker.
Hva bør du gjøre ? Jo , be en bønn til Jahve om beskyttelse for deg og dine og avslutte med : I Yeshuas navn ! Det har jeg for lengst gjort. Husk at Gud gjør ikke noe før du har bedt Ham om det !
Hvorfor skjer dette i Kina ?
Her vil jeg fortelle en historie fra dette landet - som nylig ble kjent :

Den kristne pastoren Wang Yi ble varetektsfengslet for 13 måneder siden og er nå blitt dømt til ni års fengsel. Hva galt har han gjort ? Jo , forkynt evangeliet om Yeshua  i sin kirke ! Da skjønner du hvorfor dette meget farlige lungeviruset dukket opp nettopp i Kina. Vår Gud handler ofte momentant.

I Australia har skogbranner herjet i landet og ødelagt store områder. Folk har mistet livet og et brannfly havarerte for et par dager siden og tre amerikanere omkom.
Så kom regnet - men ikke bare vanlig regn : Snøklumper på størrelse med tennisballer knuste ruter i biler og bulket disse bilene også.

Videre har riksrett-saken mot president Trump startet i USA. Hvordan dette vil gå vites ikke av meg. Men Trump skulle legge frem sin fredsplan for Israel sist høst. Han har brukt sin svigersønn til å utarbeide denne planen - han er jøde. Men planen uteblir.
Jeg tror fremdeles at Donald Trump er Antikrist. Om dette er rett ; så vil han brått snu og bli en motstander av Israel. I denne jødestaten skal det påny være folkeavstemming for å skaffe landet en ny statsminister. Blir det generalen fra arbeiderpartiet ( Ganz ) som blir ny regjeringssjef ; så kan det hende at han kommer på kant med president Trump. Da starter " sirkuset " ! President Trump har jo sparket ut de aller fleste av sine medarbeidere : Men visepresident Mike Pence sitter fremdeles - han kan ikke sparkes ! Således kan Trump plutselig snu og bli en fiende av Israel. Da er Antikrist avslørt !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar