onsdag 8. januar 2020

Stor frykt blant norske kristne

I min gamle Bibel kan jeg lese hva Yeshua ofte uttalte : FRYKT IKKE  !


I den senere tid har jeg fått erfare at det er stor frykt blant norske kristne : De tror dommedag nærmer seg. Mange er også blitt syke grunnet denne frykten. Slikt skjønner jeg ikke : Jeg kjenner ingen slik frykt ; men ser heller frem til den dagen Yeshua setter sine ben på Oljeberget i Jerusalem. Har de heller ikke lest : - rett Eder opp ; for Eders forløsning stunder til......

Videre så tror jeg ikke på Yeshuas tilbakekomst før om noen år - vi skal gjennom trengselstiden først.
 Men det ser dystert ut i verden :

- USA har drept en iransk general som var sjef for landets utenlandsoperasjoner

- siste døgn har Iran svart med å sende raketter mot to US-allierte baser i Irak. I en av disse basene
 var 70 norske soldater forlagt. Etterretningstjenesten snappet opp dette og de norske soldatene ble utgruppert andre steder før rakettene traff leiren.

- Tyrkia har vedtatt å sende soldater til borgerkrigen i Libya - i andre enden av Middelhavet. Hva skal de gjøre der ? Dessuten er jo Tyrkia også et NATO-land.

- president Putin var i går i Syria og snakket med den syriske presidenten : Hva planla de der ? Putin skulle så videre til den tyrkiske presidenten.

- den irakiske nasjonalforsamling har vedtatt at alle utenlandske soldater skal ut av landet. Dette er takken USA får for all hjelp de har gitt til Irak - der mange US-soldater har mistet sitt liv for å drive ut ISIL.

- de siste dagene har det oppstått et underlig magnetisk fenomen i Nord-Norge og Finland. De magnetiske kreftene endret seg plutselig og et merkelig lys oppstod på himmelen som kunne observeres i Utsjók i Finland - i Norge var det overskyet og lyset kunne ikke sees. Kan hende er det solstormer som har forårsaket denne magnet-stormen. Vi vet også at amerikanske forskere har fortalt at solen kan virke inn på jorden slik at den elektriske strømmen kan bli borte i flere måneder. Da klapper det moderne samfunn sammen - alt er jo basert på datateknologi som krever strøm. Men vi vet også hva Bibelen sier : ….himmelens krefter skal rokkes...

- det kan bryte ut storkrig mellom USA / Israel og Iran. I skrivende stund vet vi ikke dette. Men vi vet at vi aldri må bli redde : Vi må stole på Yeshua sine ord !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar