torsdag 8. oktober 2020

Har dagene allerede blitt forkortet ?


 Vår beredskap : Vi har vedovn som kan ta hele vedskier. TV-en på bildet nytter jordbølger og får strøm fra aggregat. Vanligvis får vi TV , internett og fasttelefon over fiberkabel - men så snart el-strøm er borte ; virker ikke fiberkabelen. Vi fikk testet dette da strømmen var borte her nesten to døgn rett før jul. Naboene satt i mørket og frøs : Vi fyrte i ovnen , startet aggregatet og så TV som vanlig. Men alt slikt krever forberedelser. Mobiltelefonen har ikke samband etter tre-fire timer uten strøm - siden batteri-kapasiteten på senderne ikke holder lenger. Derfor har jeg konstruert en enhet som gir meg samband om fasttelefon og mobil er borte. Vi er gamle mennesker og gjerne kan trenge ambulanse før vi aner.


En anonym leser har kommentert på min blogg. Han antyder at dagene allerede kan være forkortet. Vi vet at Yeshua uttalte seg om de siste dager og sa : ... om de dager ikke ble forkortet ; ville intet kjød bli frelst.

Jeg har grundet litt på dette. Kona og jeg snakker ofte om hvor fort tiden flyr. Ja , det virker nesten unormalt - vi handler matvarer en gang i uken ; og en uke forsvinner som " røyk ". Apropos røyk : Det har kommet nedfall i Norge som stammer fra Russland og Ukraina - som har sitt opphav i branner. Vind fra øst gjør at nedfallet kommer hit. I dag kom det litt regn på frontruten på bilen min : Dette regnet var gult / brunt.

Det er krig mellom Armenia og Aserbajdsjan - kristne mot muslimer - altså en religionskrig. Tyrkia har sendt F-16 jagerfly og en kommandoenhet dit - og deltar i kampene på Aserbajdsjan sin side. Dette er vel en borgerkrig mellom to tidligere Sovjet-republikker hvor Russland verbalt støtter det kristne Armenia.

Så har vi sirkuset i USA og presidentvalget. Det er underlig at et så stort land med så mange innbyggere ikke kan stille med langt bedre kandidater til dette valget. Ja , hvem blir den nye presidenten ? Jeg håper at Trump snart blir erstattet av Mike Pence - og at denne kristne og skikkelige personen blir valgt til ny president i USA. Men svaret på dette har jeg ikke. Det sies at butikkene i USA er utsolgt for all ammunisjon til håndvåpen. Om Trump taper valget ; kan det bli en durabelig borgerkrig der - slikt har skjedd før i dette store landet - sørstatene mot nordstatene.

I kveld blir det meldt at Demokratene vil prøve å avsette president Trump - og de vil komme tilbake til saken i morgen fredag 09. oktober. Men greier de å få det til ? I så fall er nok sittende president Antikrist - han skal ifølge Skriften styre i 3,5 år for deretter bli avslørt og avsatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar