fredag 21. januar 2022

Taliban kommer til Norge på søndag.


 

Taliban er nok en av de verste terror-organisasjonene som befinner seg på jorden. Etter at de overtok makten i Afghanistan ; har de gått fra hus til hus og henrettet mange - også sivile. Dette er islamister av verste sort. Den nye kvinnelige utenriksministeren her i landet ; var i FN-hovedkvarteret for noen dager siden - i forbindelse med at Norge har formannskapet i Sikkerhetsrådet for tiden. Der kom hun med to uttalelser : 1. Det er Israel som har skylden for at det ikke har blitt fred i Midt-Østen. 2. Norge har sendt diplomater inn i Afghanistan for å snakke med Taliban.

Nå kommer det melding om at en delegasjon fra Taliban kommer til Norge for drøftelser kommende søndag - og skal visstnok være her mandag og tirsdag. Hva bringer disse med seg til vårt fedreland ?  Jo , en ånd - en meget farlig ånd - som ikke hører hjemme i en fredelig nasjon som Norge. Vår Gud er ånd - kan vi lese i Bibelen. Disse morderne tilber ikke vår Gud - men en helt annen som de kaller Allah og deres profet er Muhammed. Han var på denne jord flere hundre år etter Yeshua. Vi husker hva vår Frelser uttalte : - Etter meg kommer det falske profeter...

Dette som nå skjer i Norge de kommende dager : Har den Allmektige selvsagt registrert. Det vil ikke forundre meg om noe alvorlig vil skje her i landet den kommende tid.

For meg ser det ut som den nye regjeringen ikke har styring lenger - i alle fall når det gjelder strømprisene. Opprør er allerede i gang : Det så vi i går med store demonstrasjoner i mange byer over hele landet. Folk fryser i sine hjem , firma legger ned sin virksomhet  og bøndene sliter med økende utgifter . Det er jo disse som skal skaffe oss mat.

Jødehat vil aldri lønne seg - tror jeg. Vi blir da utsatt for Guds vrede. Videre vet vi at den kvinnelige ministeren for Olje- og Energi ; har vært organisasjons-sekretær i Human-Etisk forbund. Da er hun også gudsfornekter - og får således ingen støtte fra den Allmektige. Jeg så henne på et TV-program i går kveld - og det er oppsiktsvekkende å se hvor lite hun forstår av den alvorlige situasjonen som nå truer vårt land.

Vår allmektige gud - Jahve - kommer til å tukte Norge grundig - tror jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar