torsdag 21. april 2022

VÅRE POLITIKERE SKJØNNER IKKE ALVORET


                                             Statsminister Støre samt Oslos byrådsleder Johansen

                                             deltok på homo-parade i Oslo.


Norges forsvarssjef deltok også på Oslos homoparade i fjor. Forsvaret har ansatt imamer og i år skal vårt forsvar feire muslimenes høytid ID. Videre skal det bli slutt på seremonien der en feltprest holder andakt mens avdelingene er oppstilt.

Jeg opplever stadig nye ting i mitt 80-årige liv . I dag den 21. april var temperaturen 21,6 grader her. Så høy temperatur på denne årstiden ; er nytt for meg. Ultimo mai har man tidligere hatt slik varme her. Dessuten er det helt tørt. Både i går og i dag har jeg brukt hageslangen og vannet både busker og noe plen.

22 Senterparti-ordførere fra Innlandet fylke har sendt brev til finansminister og landbruksminister med bønn om støtte til bøndene : De greier ikke betale regningene sine grunnet skyhøy pris på gjødsel , drivstoff og elektrisk strøm. Våre politikere skjønner ikke at vi kan få en matvarekrise allerede dette år. Videre har Stortingets flertall i dag bestemt at vi fortsatt skal eksportere strøm. Våre kraftmagasin i Sør-Norge har aldri vært mer nedtappet. Blir det en tørr vår og sommer : Så blir det strøm-utkopling og samfunnet vårt går i stå.

Norge har på nytt sendt våpen til Ukraina. Denne gang er det raketter som kan skyte ned fly på kort hold. Disse har vært plassert på våre marinefartøy - og søker seg inn på målet ved hjelp av varme-søking. Tidligere har vi sendt panservern-raketter. Dette er uhyre uklokt av Norge - sende våpen til en av partene i en pågående krig. Det er ingen tvil om at disse forsendelsene er registrert av vårt naboland - Russland. Vi kan vente konsekvenser derfra - og dette er landet med det største arsenal av atomvåpen. Ja , om Lebesbymannen får rett - etter sitt syn en november-natt i 1907 : Så vil Russland angripe Norge om sommeren.

Vi har også medisin-mangel i Norge. En medisin jeg bruker daglig ; har ikke mitt apotek lenger - de får ny forsyning i desember 2022.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar