fredag 8. april 2022

Norge heller bensin på " Trengsel-bålet " !


                                                       I fjor høst hadde vi tang på potet-åkeren.

                                                       Rett over påske-helgen skal jeg starte med

                                                       å frese åkeren.


Noe av det verste man foretar seg på denne jord : Er å bedrive jødehat. Den nye sosialist-regjeringen som ble innsatt sist høst : Sendte ekstra stor pengestøtte til Israels fiender : palestiner-araberne. Med slike gjerninger ; har de satt kursen.

I dag ble det kjent at kunnskaps-ministeren legger frem et lovforslag om å nekte opprettelse av private skoler. Dette er gjort for å ramme kristne skoler.

I dag går forsvarsministeren ut og forteller hvor elendig det norske forsvaret er. Dårlig taktikk - spør du meg - da kan slike opplysninger påskynne et russisk angrep på Norge. Men i skrivende stund har russerne mer enn nok med sin krigføring i Ukraina.

Den Allmektige kan legge tanker inn i hodet til mennesker. Jeg tror at HAN har fått mer enn nok med den vestlige verden og all synd fra fosterdrap til vigsel av homofile i kirkene. Det som skjedde i Sodoma og Gomorra er fullstendig glemt av norske prester og biskoper. 

Derfor bruker GUD president Putin til å avstraffe denne ugudeligheten. Ukraina har i alle FN-vedtak stemt for alle forslag som fordømmer Israel. Det samme har Norge gjort. Da åpner man opp for slikt som skjer i Ukraina i disse dager. Norge blir nok også angrepet av Russland i fremtiden - tror jeg.

Spørsmålet er : Når vil Putin bruke sine atomvåpen ? Vesten pøser på med å sende konvensjonelle våpen inn i Ukraina. Skjønner ikke de vestlige politikerne at Putin før eller senere vil ty til masseødeleggelse-våpen ? Dette landet har verdens største arsenal av A-våpen. Kan hende vil han starte med å bruke små - såkalte taktiske - A-våpen for å skremme ukrainerne til å legge ned sine våpen.

Vi kjenner til fra Bibelen at GUD har brukt mektige personer til å utføre straffedom over folk som går i mot Hans ord - med vitende og vilje. Ja , vi har en uhyre streng Gud og uten Yeshua som mellom-mann ; har vi ingen sjans. Således tror jeg at president Putin er et redskap for Herren til å styre jorden inn i denne  grusomme Trengselstiden. Men disse siste dager blir forkortet ; sier Skriften.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar