lørdag 20. august 2022

En underlig vinter venter oss


 Dette er et foto fra mitt hjemsted da 2.verdenskrig pågikk. Den gang var det dampbåtene som trafikkerte langs kysten. De fraktet varer og mennesker til og fra byen. Hvert år i august måned er det kystkultur-samling her : Da dukker de gamle restaurerte dampbåtene opp igjen ved denne kaien.


                                                              -----------------------


Vår allmektige gud - El- Shaddai - kan legge tanker inn i hodene på oss mennesker og således styre oss. De norske politikerne som nå styrer landet : Har et sosialistisk tankesett. Sosialisme er Guds-fornektelse. Det ser ut for meg at Norge blir styrt " rett i grøften ". Vårt lille land skal redde Europa - tror de. Derfor sendes elektrisk strøm i store mengder til England , Tyskland og Danmark samt noe til Sverige. Våre vannmagasin her i Sør-Norge er mange steder nesten tomme. Vi kan vente strøm-utkopling til vinter / vår. Planene for dette er allerede på plass. Myndighetene kaller dette for " rullerende blackout ". Vi kan miste strømmen opptil åtte timer i strekk. Tenk om det blir en bein-kald vinter og stakkars de husvære som kun har elektrisk oppvarming.

Mange bedrifter sliter nå med å betale strøm-regningen. En slik bedrift på Sørlandet med 250 ansatte produserer solcelle-panel. De betaler vanligvis 10 millioner kroner for den elektriske strømmen hver måned. Nå er denne utgiften kommet opp i 60 millioner kroner. De skal nå permittere alle ansatte. Mange andre bedrifter , mellom dem små bakerier , greier ikke betale for den elektriske strømmen og må legge ned. Vår statsminister følger med og vurderer og vurderer - men gjør ellers lite med situasjonen. El-Shaddai har lagt et slør over hans forstand - tror jeg. Den Allmektige styrer mot Yeshuas gjenkomst til denne jord.

Jeg ser at russere påny leser hva jeg skrive på denne nettsiden. Norge har sendt flere typer våpen til Ukraina ; herunder artilleri. Nå skal også det avanserte bakke til luft-missilet NASAMS - utviklet på Kongsberg ; også sendes til Ukraina. Det hvite hus i USA har nettopp dette missilet plassert ut der - for å hindre luftangrep mot presidenten og hans stab. Jeg mener at det er uhyre uklokt av Norge å sende våpen slik at et grenseland med oss skal nedkjempes på slagmarken i Ukraina. Det siste er at Norge skal sende instruktører til England for å lære opp ukrainske soldater i krigføring. Alt dette har nok president Putin fått rede på og han har verdens største arsenal av atomvåpen til sin disposisjon. Nå har Russland sendt tre jagerfly til Kaliningrad med de hypersoniske missilene Kinzhal. Disse har atom-fremdrift og komprimert atomstridshode som våpen. Intet vestlig våpen går fort nok til å skyte ned Kinzhal.

USA prøver nå å utvikle et hypersonisk missil - det var president Trump som satte i gang dette. De skulle teste missilet for noen dager siden - men testen mislyktes fullstendig - sies det. Kina har et slikt missil og de demonstrerte dette ved å sende det jorden rundt i en forrykende fart.

Jeg har levd i mer enn 80 år og kan huske enkelte glimt fra 2.verdenskrig. Kan hende får jeg også oppleve 3.verdenskrig . Vesten sender mer og mer avanserte våpen til Ukraina : Da nærmer også Putins finger seg mer og mer atom-knappen. Det ser ut som vestlige ledere handler som om atomvåpen ikke eksisterer. El-Shaddai har nok lagt et slør over deres forstand også : Slik at jorden går mot dagenes ende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar