søndag 4. september 2022

Noe meget alvorlig vil snart hende i Norge !


                                                         Illustrasjon av Satan - djevelen


Det skal settes opp et teaterstykke i Norge - der Yeshua blir fremstilt som transperson. En norsk lege - som selv er trans - skal spille hovedrollen. Den Norske Kirke har godkjent at dette blasfemi-stykket oppsettes tre steder : Domkirke-ruinene i Hamar , Elverum kirke og Sand kirke i Nord-Odal. Søndag 04.09. skal første fremvisning finne sted på Hamar. Det er den kvinnelige biskopen som har godkjent denne fremføringen - der Yeshua visstnok beskrives som " himmelens dronning ".

Vår allmektige gud - El Shaddai - lar ikke dette gå upåaktet hen. Det kommer nok en meget alvorlig reaksjon mot landet vårt. Men vi vet ikke når eller hvor. Ofte blir reaksjonen slik at straffedommen ikke kan sammenkoples med den hending som forårsaket denne. Grunnen til dette er slik : Det er vår allmektige Gud som bestemmer hvem som skal bli frelst. Således er det mange Han ikke vil ha noen befatning med. Disse må ikke forstå den hele sammenhengen. Men det kommer nok en fryktelig reaksjon fra Vår Herre - tror jeg. Denne kan komme meget snart.

Krigen i Ukraina fortsetter. Det er kjent at Norge sender instruktører til England for å trene opp ukrainske soldater i krigføring. Denne uken har vi fått vite at ukrainske soldater også befinner seg i Norge for slik opplæring. Den russiske ambassaden i Norge reagerer kraftig på dette. Norge heller bensin på bålet : Det er nok bare spørsmål om tid før vår nabo i nord vil komme med sin mot-reaksjon - tror jeg.

Kraft-magasinene i Sør-Norge tømmes mer og mer. I dag ser jeg at det kommer el-kraft fra Europa til Norge. Den elektriske strømmen går mot det området som har dyrest strøm ; og det er nå i Norge. Det går nok mot " rullerende blackout " her til vinteren eller våren 2023. Det innebærer at vi har strøm i 4 timer og er strømløse i 8 timer. Da faller det norske samfunn mer eller mindre sammen.

Den 19. september blir Stortinget samlet - eller haste-innkalt  - som det beskrives. De folkevalgte skal da diskutere den vanskelige kraft-situasjonen i landet vårt. Men samme dag skal det skje en stor demonstrasjon foran Stortinget. En facebook-gruppe kalt " Vi som krever billigere strøm " står bak . Nå sies det at andre organisasjoner også vil møte opp under denne demonstrasjonen. Denne gruppen som arrangerer demonstrasjonen har alene kring 600.000 medlemmer.

Da spør jeg : Vil demonstrasjonen den 19. september utarte til voldelige handlinger ? Mange nordmenn er desperate grunnet : Kraftprisene , dyr bensin / diesel og dyrere matvarer. I tillegg stiger rentene måned for måned og mange har million-lån.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar