onsdag 27. mars 2024

Russland forbereder atomkrig


 Dette er Yars - missilet som Russland nå utgrupperer . De har 300 slike enheter og er et ballistisk , interkontinentalt missil med rekkevidde på 10.000 kilometer . Det sies at de øver på å operere i områder som er radioaktivt forurenset . Yars har flere atomstridshoder som selvstendig kan navigere mot ulike mål . Videre opplyses det at russerne har prøveskutt dette missilet og alt fungerte som det skulle .

Om det blir atomkrig mellom Vesten og Russland : Så sier det seg selv at det er uhyre vanskelig å slå ut hele 300 Yars-enheter som oppholder seg mange steder i landet og som stadig flytter seg .

Verden blir stadig farligere - dag for dag . Situasjonen blir ikke bedre av at Frankrike truer med å sende soldater for å kjempe mot russerne . Ryktene florerer og det hevdes at 2000 franske soldater allerede er på vei mot fronten .

Russerne har i de siste to år hevdet at kampene i Ukraina er en " spesial-operasjon " . Nå sier Kreml at de er i krig . Da mener de nok at situasjonen har endret seg til det langt mer alvorlige . Ja , verdens-situasjonen er blitt langt mer alvorlig .

Moskva ble rammet av et alvorlig terror-angrep for noen dager siden . I dag blir det opplyst at 140 mennesker har mistet livet og mange er alvorlig skadet . Jeg har sett video av disse drapene : Først skjøt de personene og så skar de strupen av dem - så blodet sprutet . Disse islamistene opptrer verre enn  dyr . Russland hevder at vestlige land står bak denne terroren , men at de fikk muslimer til å utføre handlingen . Men vi vet at USA advarte egne innbyggere , som oppholdt seg i Russland , til å holde seg unna store folkemengder grunnet terrorfare i Russland . Således var USA informert om at noe alvorlig ville finne sted i dette landet .

Vi innbyggere i Norge bør forberede oss på det verste og skaffe oss mat og andre varer som trengs om krig bryter ut . Landet vårt er et av de land i verden med lavest selvforsyningsgrad - bare 37 % . Vi handlet i går inn til påske : Da var det nærmest tomt for egg . Norske poteter er borte ved utgangen av mars måned . Nå har myndighetene kjøpt poteter fra Finland . Ny-potetene har vi tidligere importert fra Israel . Norge har stoppet importen derfra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar