onsdag 22. mai 2024

Støre-regjeringen åpner nå helvetes porter


 Våre poteter ble satt i jorden ultimo april og nå er de i ferd med å komme opp av jorden . Jeg har vannet åkeren flere ganger . Det ser ut til å bli et tørr-år som kan medføre avlingssvikt . Forrige år ble det først lang tørke og så vannflom som ødela både korn-og potetavlingene . Nå har vi mangel på egg , norske poteter og kålrabi i våre butikker . Yeshua nevnte hva som vil skje i de siste dager - hungersnød var en av de ting Han nevnte .

Støre-regjeringen har i dag kunngjort at Norge skal anerkjenne Palestina som en selvstendig stat . Så langt jeg skjønner : Så skal grensene flyttet tilbake til 1967-grensene .Da blir Jerusalem delt i to og jødene får ikke tilgang til Klagemuren lenger . Den som tror at Vår Herre godtar dette ; tar skammelig feil . Jerusalem skal bli en løftesten for folkene og de skal forløfte seg . Ja , det vil gå ut over Norge også .

Oslo-avtalene ble en katastrofe for Israel og nå skal vårt land gå i spissen på ny for å dele landet Israel . Vi kan vente at helvetes porter snart åpner seg for vårt land og andre land .

I dag melder media at Russland har skutt opp en satelitt som kan ødelegge vestlige satelitter . Dette har jeg skrevet om tidligere . Da får både skip og fly store problemer med å navigere .

Norges økonomi er den mest sårbare i hele verden . Om russerne detonerer et par Poseidon-torpedoer i norske farvann : Så er våre olje - og gassfelt ødelagt i tillegg til landanleggene - siden de ligger ved sjøen . Den norske kronen blir bare svakere og svakere : Verden har ikke tillit til de politikere som nå styrer Norge . Det store " Oljefondet " har satset mest på aksjer . Blir det en storkrig i verden : Så vil det være lite igjen av dette fondet . Uten norsk olje og gass å selge : Vil vårt land bli et fattig land som nå har en selvforsyningsgrad på kun 37 % . Da kan det bli hungersnød .

Noe annet underlig har hendt de siste dager : Russland har sendt flere tusen soldater til Libya . Vi vet at Libya er et land som skal delta i angrepet på Israel i forbindelse med GOG-krigen . Da undrer jeg om vi nå er kommet lenger ut i endetiden enn jeg tidligere har trodd . Det er våren 2027 jeg har antatt at de store begivenhetene vil finne sted . Kodene til dette finner man hos profeten Daniel .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar