lørdag 1. juni 2024

Russland har snart ryggen mot veggen


 Dette er et uvanlig år : Potetene våre har kommet svært langt allerede 1. juni og må høstes tidlig - når potet-kålet visner . Jeg sa til min kone i dag at dette kan være et tegn på at vi må få potetene i hus før radioaktivt nedfall kommer hit . Haakonsvern er hovedbasen til den norske marine og ligger bare 20 kilometer i luftlinje fra vårt hjem . Denne basen er en av 12 norske baser som nå er overgitt til USA og der amerikansk lov gjelder . Selvsagt er dette et bombemål for en fiende . Jeg har kjøpt bobil som står klar om vi må flykte i all hast . Da gjelder det å komme så høyt opp i terrenget som mulig om en tsunami kommer mot vårt land . Russland har Poseidon - torpedoer ( dommedags-torpedoer ) som kan lage enorm flodbølge .                                       

                                                                   -----------------------

Det russiske forsvaret får større og større problemer med Vesten . Nå har NATO bestemt at våpen fra denne alliansen kan brukes til å skytes mot mål inne i Russland . Videre blir det hevdet at to radar-varslingsanlegg for innkommende missil i Russland allerede er ødelagt . Dette kan tolkes dit hen at Vesten vil slå først til med atomvåpen mot Russland . Vi vet at første-anslag med disse missilene har en tidsmessig fordel for angriperen . Flere vestlige land har uttalt at de vurderer å sende soldater inn i denne krigen på ukrainsk side .

Ukraina kan snart sette inn F-16 jagerfly mottatt fra Vesten - 65 slike fly i første omgang . Disse flyene kan bære atomladninger . Vi vet også at USA har plassert atombomber i minst fem europeiske land . Videre har Russland hatt flere store atom-øvelser den siste tiden .

Verdens største atom-makt er Russland . Den dag president Putin føler at han har " ryggen mot veggen " ; vil han utvilsomt gå til atomkrig mot vestlige land . Jeg har i dag lest et norsk hefte " Apokalypsen ". Her kommer det profetiske opplysninger fra mange norske personer . Flere av disse profetiene forteller om flodbølgen som kommer mot vårt land . Lebesbymannen mente at det enten var vår eller høst når denne tsunamien kommer mot Norge . I dette heftet ser jeg at flere mener at det er høst når denne hendelsen inntreffer .

Jeg tror at Russland vil gjennomføre et stort atomangrep mot USA og detonere Poseidon-torpedoer i Nordsjøen / Norskehavet samtidig . Dette stemmer med Lebesbymannens syn i 1907 .

Når det gjelder GOG-krigen kan vi trekke en slutning : Russland er pådriveren i dette siste slaget på jord . Sammen med Tyrkia , Iran , Libya og Etiopia ( Sudan ) skal de angripe Israel . Russerne bygger nå en marinebase i Libya og forrige uke ble det meldt at flere tusen russiske soldater var sendt til Libya .

Under slaget på Harmageddon vil Israel bli knust av denne GOG-hopen og Herren vil da gripe inn ved å sende ild og svovel mot GOG -hæren . Om USA da hadde hangarskipsgrupper som støttet jødene i denne siste krigen : Ville ikke israelerne tape . Vi vet at USA sendte to slike hangarskips-grupper rett etter 7 . oktober i fjor til kysten av Israel .

Konklusjonen blir da : Enten har russerne slått ut USA militært sett eller så er det blitt fiendskap mellom USA og Israel . Jeg tror på det første alternativet .


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar