lørdag 27. november 2021

Blir det stor-krig nå ?


 

Riksmedia er blitt klar over den spente situasjonen på grensen mellom Russland og Ukraina. Vi vet at Russland har transportert i underkant av 100.000 soldater til dette grenseområdet. Disse er utrustet med våpen som stridsvogner , artilleri og andre pansrede enheter. Det er andre gang Russland gjør dette på mindre enn ett år. Hva pønsker de på ??

Samtidig driver Kina med nærgående militære operasjoner  mot Taiwan - både fra luften og sjømilitært. Videre vet vi at Russland og Kina samarbeider militært og har hatt flere felles øvelser den siste tiden.

NATO har sitt hovedkvarter i Brussel. Russland har hatt en fast delegasjon  plassert der. Så fant NATO ut at enkelte av disse russerne drev spionasje mot selveste NATO ( er det så underlig ? ). Dette resulterte i at NATO utviste flere russere fra sitt hovedkvarter. Russland reagerte med å kalle hjem hele sin NATO-delegasjon. Således er forholdet Russland - NATO på frysepunktet allerede. Hva kan nå skje ?

Hvis det nå går mot en stor-krig : Kan følgende skje :

1. Russland invaderer Ukraina og overtar makten i landet.

2. I samme øyeblikk invaderer Kina Taiwan

3. NATO-hovedkvarteret i Brussel blir angrepet med missil - kan hende det russiske Kinzhal-missilet som går med en enorm fart - som Vestens bakke til luft raketter ikke kan hanskes med. Kinzhal kan leveres fra jagerfly - dette har vi sett på video. Dette missilet har et komprimert atomstridshode og vil gjøre NATO-hovedkvarteret til en brennende radioaktiv aske.

4. Da har Vesten en tofrontskrig å hanskes med og to store militærmakter som fiender. Samtidig vet vi at NATO har sendt store sjømilitære styrker den lange veien til Sør-Kinahavet - herunder det svære britiske hangarskipet HMS " Queen Elizabeth ".

5. Russland har også utviklet de svære " dommedags-torpedoene " Poseidon som går med en enorm fart og har komprimert atomstridshode som våpen. Disse ble lastet om bord i marinefartøy for noen måneder siden - og disse fartøyene forlot havn. Kan hende vil russerne avfyre en eller flere torpedoer i Nordsjø-bassenget. Dette vil føre til en enorm tsunami som ødelegger norske oljeinstallasjoner både til havs og på land - siden land-anleggene våre ligger ved sjø.

Om ovennevnte kommer til å skje : Så har koalisjonen Russland / Kina spilt NATO og Vesten " sjakk matt ". I så fall tror jeg at nevnte stormakter Kina / Russland er de som kalles GOG i Bibelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar