tirsdag 10. mai 2022

Russland truer med dommedags-torpedoen " Poseidon "


                           En journalist og programleder ( Dmitrij Kiselljov ) nært tilknyttet president Putin ; 

   truet Storbritannia med en enorm tsunami forårsaket av dommedags-torpedoen " Poseidon " som har atom-fremdrift og komprimert atomstridshode.  Dette er en hydrogenbombe.                                         
                                           

                                             

                                             


Denne torpedoen har en termonukleær kobolt-bombe med sprengkraft på 100 megatonn. Den kan føre til en tsunami-bølge på 500 meter ( 1600ft ) og avgir radioaktiv smitte med Kobolt 60.

Torpedoen er 24 meter lang og har en diameter på 1,6 meter. Den kan fjernstyres ned til 1000 meters dybde og har max. fart på 100 kilometer i timen. Videre er den " stelth " - kan ikke oppdages av fienden.

Poseidon kan fraktes av to russiske ubåter " Belgorod " og " Khabarovsk " som er relativt nye. Så langt jeg vet ble disse torpedoene lastet om bord sist høst.

Nordsjøen har grunt farvann. Trolig må torpedoen ned på større dybde for å kunne skape en stor flodbølge - kan hende i Norskerenna ?

Det var nytt for meg at denne torpedoen kunne skape en så stor tsunami som en 500 meters bølge. Dette vil ødelegge alle våre olje-installasjoner ( sør for Bodø ? ) både i havet og de som ligger ved kysten . På noen timer kan Norge plutselig være uten olje-og gass-produksjon.

Havet og fiskene der vil kjenne virkningene av en slik A-bombe. Trykket fører til døden og de vil flyte opp med buken i været. Videre blir havet radioaktivt forurenset - selv langt borte - og sjømat kan ikke spises.

Dette stemmer helt med det synet " Lebesbymannen " fikk se en novembernatt i 1907. Han trodde at det var et vulkansk utbrudd i Nordsjøen - men forstod det slett ikke fordi dette området  ikke er vulkansk - slo han fast. Han skildret store ødeleggelser i landene som grenser til Nordsjøen. Han nevner spesielt store skader i London og Kristiansand.

Da han fikk dette synet ; befant han seg " i ånden " ved stranden i Trondheim. Han observerte ikke snø på bakken og mente at det enten var vår eller høst. Videre opplyste han at tsunamien kunne merkes helt opp til Bodø i nord. Da får vi håpe at våre olje-og gass installasjoner nord for denne byen forblir intakt etter denne voldsomme tsunamien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar