søndag 22. mai 2022

Sodoma og Gomorra i ny variant

                                                       Potetene er i ferd med å spire !


I de siste dager skal det komme pest : Sa Yeshua. Covid-19 er i ferd med å slippe taket her i Norge - men en ny pest er på trappene : Apekopper. En representant for helsemyndighetene i vårt land fortalte denne uken at Apekopper spredde seg blant menn som har sex med menn. Vi vet at HIV og AIDS også rammet de praktiserende homofile. Noen andre ble også smittet av HIV - spesielt ved blodoverføring. Det vil ikke forundre meg om Apekopper blir en ny pandemi : Denne sykdommen har spredd seg til vestlige land og smittesporing er satt i gang i Oslo.

Det var nettopp homofili som førte til at Den Allmektige lot det regne ild og svovel over de to byene Sodoma og Gomorra - som lå ved Dødehavet. Disse byene ble helt utslettet ; men noen personer overlevde : Lot - men ikke hans kone som så seg tilbake. Statsråden for kultur her i Norge er selv lesbisk og hun har fått et barn med en homofil mann ved kunstig befruktning. Hun har nettopp bevilget fem millioner kroner ekstra til de homofile her i landet. Ja , vår GUD følger med !

Det kommer nok sterkere virkemidler fra den Allmektige. HAN lar det nok komme ild ned fra himmelen i form av atombomber - snart. Jeg tror at Jahve bruker president Putin som redskap for å tukte de ugudelige i Vesten. I Bibelen finner du at Han tidligere har brukt mektige personer til å utføre straffedommer.

Russland har denne uken transportert Iskandér - missil tett opp til grensen mot Finland. Årsaken til dette er at finnene har søkt om medlemskap i NATO. Det er flere utgaver av dette missilet som kan ha atomstridshode. Det kan gå opp mot 500 kilometer og er vanskelig å skyte ned. I sin bane mot målet begynner det med å gå i sikk-sakk og rett før det når målet gjentas det samme. I dag blir det meldt på radio at Sverige tror at Russland har plassert atomraketter i enklaven Kaliningrad som ligger langt ute i Østersjøen. Sverige søkte medlemskap i NATO samtidig som Finland.

I utenlands presse skrives det at Norge også har sendt raketter til Ukraina ; som er beregnet på sjømilitære mål - altså krigsskip. Dette har nok russerne merket seg.

Videre husker vi at Frelseren fortalt at det skulle komme jordskjelv både her og der. Denne uken kom et uvanlig kraftig jordskjelv i området ved Svalbard - et område som blir administrert av Norge.

Jeg tror at GOG-krigen er i gang og at president Putin er GOG. I følge Bibelen bor denne GOG i Megogs land ; som nok er Russland. Russerne blir mer og mer presset fordi Vesten , inklusive Norge ; stadig sender tyngre våpen til Ukraina. Dette gjelder både stridsvogner og tyngre artilleri samt jagerfly. Det kommer snart til et punkt der Putin er så presset at han tyr til atomvåpen. Da spør jeg :

1. Når blir det direkte krigshandlinger mellom NATO-land og Russland : Da starter 3. verdenskrig

2. Når blir den første atombomben detonert ? Blir dette første en Poseidon-torpedo som lager tsunami ?

Det er vår Gud Jahve som styrer alt som skjer - han ser hver spurv som faller til jorden og vet hvor mange hårstrå du har på ditt hode. Jeg takker HAM for det som nå skjer i verden - selv om det er fryktelig grusom for dem som er rammet av krigen. Men vi troende har noe langt bedre i vente og disse siste vonde dager blir forkortet ; sa Yeshua ! Da blir de forkortet og plutselig kommer opprykkelsen og Kristus er tilbake i Jerusalem - eller Yerushalaim som byen visstnok heter. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar