onsdag 15. november 2023

Stortinget : Jødehatets høyborg


 Dette er et flyfoto av Stortinget i Oslo . På Løvebakken til venstre ser du tydelig Satans tegn - en X . Mange av stortingsrepresentantene har i utstrakt grad bedrevet økonomisk jukseri for å berike seg selv . Men de smetter unna : kan hende må de tilbakebetale noen tusen kroner . Selv den tidligere lederen i Kristelig Folkeparti har jukset økonomisk og måtte gå av .De har en årslønn som ligger langt over en million kroner : Likevel driver de med fusk og fant . Den tidligere partilederen i partiet Rødt stjal et par solbriller sist sommer . Han prøvde lenge å bortforklare det hele ; men video av hendelsen avslørte ham . Nå i oktober og november har han stjålet matvarer fem ganger fra enn dagligvarebutikk i Oslo . Partiet Rødt er det mest Israel-fiendtlige partiet i Norge og der blomstrer jødehatet .

Statsminister Støre ringte Irans leder for noen dager siden . Videre har Norge stadig hatt kontakt med Hamas i Gaza . Således pleier Norge kontakten med Israels største og verste fiender . Det gikk fem dager før Støre ble presset til å uttale at Hamas er en terror-organisasjon . Norge har hatt lederen i giverlandsgruppen til Palestina - således har landet vårt vært sentralt plassert i økonomisk støtte til disse araberne . Mye av disse pengene er brukt til å kjøpe tusenvis av raketter som er avfyrt mot Israel . Videre har Hamas bygd et omfattende nett av tunneler : Her har det gått med mye sement . Flere av de øverste lederne av Hamas bor på luksushotell i Qatar . De sies å ha 11 milliarder på bok .

Jødehat går alltid ut over haterne . Arbeiderpartiet hadde en kvinnelig nestleder fra Rogaland som stilte på Stortingets talerstol med palestina-skjerf . Vår Herre glemmer intet : Hun hadde også tusket til seg skattepenger ulovlig og måtte gå av som både statsråd og nestleder i Arbeiderpartiet . Den andre nestlederen i Ap fra Trøndelag var statsråd og søkte audiens hos kong Harald . Han ville at Grunnloven skulle endres slik at kongen ikke lenger skulle tilhøre den evangelisk-lutherske tro . Kongen nektet dette . Selv er denne Ap-mannen borgerlig konfirmert . Det har gått dårlig for denne trønderen : Han måtte trekke seg grunnet hans affærer med unge jenter . Nå er han også ute av Stortinget .

I går observerte jeg at flere stortingsrepresentanter fra partiet Rødt og Miljøpartiet de grønne hadde på seg palestina-skjerf inne i Stortinget . Der skulle de debattere om Norge skulle anerkjenne Palestina som egen stat . Denne saken er nå utsatt .

Vi kan slå fast at Norge er ett av de verste land i verden når det gjelder jødehat . De to TV-kanalene samt mange aviser har gjennom tiår fóret leserne med dette jødehatet . Når leserne heller ikke kjenner innholdet i Bibelen : Så blir de fleste påvirket til å bli jødehatere selv .

Rekylen kommer fra Vår Herre før eller senere mot Norge . Den kan bli uhyre kraftig - tror jeg .


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar