torsdag 23. november 2023

Tanker om fremtiden


 Her har jeg kokt kjøttsuppe med mange ulike grønnsaker , flere typer løk og svinekjøtt. Det ble i alt 12 middager til oss to . Suppen er frosset ned i porsjoner . Direktoratet for sivil beredskap ( DSB ) gikk ut i media sist uke og endret sine anbefalinger. Før skulle norske husholdninger ha beredskap hjemme for å greie seg i tre døgn . Det nye rådet er at man må greie seg i en uke . Videre uttalte DSB at vi har krig på dørterskelen vår . Ukraina er ikke akkurat vår dørterskel ; mener jeg . Ellers er det min vurdering at vårt hjemlige beredskapslager må rekke til minst 14 dager . Dette fordi et radioaktivt nedfall her hos oss medfører at vi bør holde oss inne i minst 14 dager grunnet sekundærstråling fra omgivelsene .

Det er slett ikke usannsynlig at Donald Trump blir innsatt som president i USA 20. januar 2025 . Sist han hadde denne posisjonen : Vurderte han om USA skulle gi militær støtte til Europa om NATO kom i krig mot Russland . Europeiske ledere skalv i buksene før Trump endelig avgjorde at hans land ville støtte Europa i en slik situasjon . Kan hende vil Trump i sin andre periode som USAs president kutte støtten til Europa. Her i Norge bygger USA nå flere baser : Rygge , Sola , Evenes og Ramsund orlogstasjon . Videre har USA kring 1000 hær-soldater ved Skjold i Troms innland . Disse skal kjempe mot russerne sammen med Brigaden i NordNorge om krig bryter ut. Narvik sykehus er klargjort for å ta i mot skadde soldater .

Finland er nå medlem i NATO . Dette landet har et godt forsvar og finnene tenker beredskap i alt de foretar seg . Sverige er fremdeles ikke NATO-medlem og deres forsvar er like mye nedbygd som det norske . Om Donald Trump som president kutter støtten til Europa : Så står Norge , Sverige og Finland temmelig alene om russerne skulle finne på å angripe Skandinavia . Den russiske krigsmaskinen ville høvle over oss i løpet av kort tid - tror jeg . Lebesbymannen " så " noe underlig denne november-natten i 1907 : Franske fly var i luftkamp med russiske fly over sørlige deler av Norge og Sverige . Frankrike er medlem i NATO og har et sterkt forsvar . Er det dette landet som kommer oss til hjelp om russerne går til angrep på Skandinavia ?

Bibelen forteller om den kommende GOG-krigen som skal kjempes i de aller siste dager . GOG er utvilsomt en person og denne er nok russer . Kan hende er det president Putin - men blir han kastet ; kan det komme en enda mer aggressiv hauk som leder av Russland . Vi vet hvilke land som skal gå til angrep på Israel under Harmageddon-slaget : Russland , Tyrkia , Iran , Libya og Etiopia . Jeg har undret meg over at muslimske land som Libya og Egypt skal være med i dette siste angrepet på jord . Men brikkene begynner nå å falle på plass : For to uker siden ble det meldt at Russland bygger en marinebase i Libya . Fra før har russerne en marinebase i Syria like nord for Libanon .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar