torsdag 27. juni 2024

Amerikansk dommedagsfly har landet i Norge


 Dette flyet landet på Rygge flyplass forrige uke . Denne flybasen er en av 14 amerikanske baser i Norge .  Flyet har betegnelsen E-6 B Mercury og blir omtalt som et dommedagsfly . Om USAs fastland blir slått ut av fienden med atomvåpen : Så vil slike fly overta kommandoen over USAs atomubåter og andre krigsskip . Derfor er flyet utstyrt med en uttrekkbar antenne på 8 kilometer . Neddykkede ubåter kan sambandsmessig nåes med sendere som nytter meget lav frekvens . Formelen c = lambda x f forteller oss at ved lav frekvens så må bølgelengden økes tilsvarende . ( c=lysets hastighet , lambda er bølgelengde og f er frekvens ). Derfor har dette flyet en antenne på hele 8 kilometer som kan dras ut og inn .

Samtidig seiler nå flere US-krigsskip langs vår kyst : En atomubåt pluss en krysser samt overvåkningsfly . Man tolker dette dithen at slik er USAs svar på at russerne sendte flere krigsskip til Cuba for noen dager siden . Om det blir krig her i Norge ; så blir kampene ledet fra Norfolk i USA . Blir denne kommandoplassen slått ut : Så må dette flyet dirigere kamphandlingene i Europa . Vi vet også at slike kommando-fly har vært utplassert på Island .

Jeg tror ikke at russerne vil bruke atomvåpen før en ny president er på plass i USA den 20 . januar 2025 . Slik det nå ser ut : Blir den nye presidenten Donald Trump . Ingen vet hva han kan finne på . Tidligere har han vært skeptisk til NATO-alliansen . Om det blir krig i Europa : Så er det slett ikke sikkert at USA vil engasjere seg i denne krigen . Trump har jo lovet å få slutt på krigen i Ukraina i løpet av en dag .

USA er fullstendig klar over at landet KAN bli slått ut av en stor atomkrig . Derfor har de slike dommedagsfly som kan lede atomangrep mot fienden fra neddykkede ubåter . Russland har tilsvarende fly som visstnok kan ha presidenten om bord for å lede kampene . Videre har russerne et omfattende kommandosenter i Ural-fjellene som skal være atomsikkert .

MEN : Det første russerne vil gjøre i en væpnet konflikt med NATO /  USA : Er å skyte ned amerikanske GPS-satelitter . Da vil vestlige fly og skip få problemer med navigeringen . Vi kjenner til at amerikanske maritime navigatører nå blir opplært i bruk av gamle metoder for navigasjon : Sjøkart , klokke og sekstant for å ta solhøyden og bestemme egen posisjon . Kan hende vil vestlige fly få langt større problemer med egen navigering . Vi vet at både Russland og Kina har egne navigasjons-satelitter slik at de ikke er avhengige av amerikanske GPS-signal .

torsdag 20. juni 2024

Den sårbare norske økonomien


 Dette er foto av de såkalte Globus-radarene i byen Vardø i Finnmark . Herfra overvåkes hva russerne foretar seg og er således en del av NATOs varslingskjede . To ganger de siste årene har russiske jagerfly simulert angrep på dette radaranlegget . Den ene gangen virket det som de virkelig ville angripe : Men snudde brått ved grensen . Det ble scramblet to F-16 jagerfly fra Bodø - men da de kom frem ; var de tomme for drivstoff og ingen tankanlegg var å finne på denne flyplassen . Da innså man alvoret og fly-drivstoff ble så lagret der . Et av de fremste bombemålene i Norge er utvilsomt Vardø - om det kommer til krig mot Russland .

                                                              _________________

Vår viktigste eksportvare er olje og gass . Om disse inntektene forsvinner : Så er Norge blitt et fattig land . Med en selvforsyningsgrad for matvarer på bare 37 % : Så kan det fort bli matmangel i Norge om Europa blir satt på krigsfot . Et hvert land vil først og fremst sørge for forsyninger til egen befolkning . Oljeplattformer , rørsystem og landanlegg er enkle mål for en fiende å ødelegge . Det skal ikke mye TNT til for å sprenge ett av beina på våre plattformer . Vi husker hva som hendte med plattformen Alexander L. Kielland for mange år siden . Rørledninger som transporterer olje og gass til England og kontinentet er meget enkle mål for de russiske ubåtene . Vi vet at den nye russiske ubåten " Belgorod " har spesialutstyr for å kunne kutte både kabler og annet . Det ble gjort en test på slikt da kabler til og fra Shetland ble kuttet på to steder for et par år siden - trolig av russiske ubåter .

De nye russiske gassrørledningene i Østersjøen ble sprengt i stykker for få år tilbake . Hvem som utførte denne sabotasjen mot Russland ; vites ikke av meg . Trolig var det ett eller flere vestlige land som gjennomførte sprengningen på to ulike steder på havbunnen . Således har russerne en uoppgjort sak mot Vesten - og hva er da mer naturlig enn å sprenge rørledninger som går fra norsk sokkel og ned til kontinentet .

F-16 jagerflyene som er gitt til Ukraina : Blir snart satt inn i krigen mot Russland . Det blir hevdet at piloter fra NATO-land skal bemanne disse jagerflyene . Da har man passert den siste røde streken som russerne har tegnet - og vi er i starten på 3. verdenskrig - tror jeg . Russiske ubåter vil nok utføre " hevn " over sprengningen i Østersjøen ved å sprenge norske rørledninger på havbunnen og således stoppe leveranser av olje og gass til europeiske land . Da har gamle Norge et meget stort problem . Kan hende kutter russerne også kraftkablene på havbunnen som går til England , Danmark , Nederland og Tyskland . Da er det bare kablene som går til Sverige via luft som er intakt - og vi har den norske elektriske strømmen stort sett til eget bruk .


søndag 9. juni 2024

Russland sender fire krigsskip til Cuba


 Bildet viser den russiske fregatten " Gorshkov " som sammen med tre andre russiske skip er på vei mot Cuba . Disse er atomubåten " Kazan " , tankskipet " Pashin " og den militære slepebåten " Nikolai Chiker " . Disse skipene skal besøke Havanna i tiden 12. til 17 . juni og skal senere delta i en marineøvelse sammen med Cuba og Venezuela .

Denne fregatten " Gorshkov " har tidligere vært benyttet til å skyte ut hypersoniske missil . Vesten har ikke stridsmidler som går fort nok til å skyte ned slike missil . Det er bare Russland og Kina som har hypersoniske missil ( som kan bære atomstridshode ).

Slepebåten " Nikolai Chiker " har jeg tidligere fulgt på " marin traffic " . Krigsskip - også norske - sender ikke ut AIS-signal slik at ingen skal vite hvor de oppholder seg . Men denne slepebåten benytter vanligvis sin AIS-sender . På denne måten kan man finne ut hvor den russiske flotiljen ligger i havet .

Da den såkalte Cuba-krisen oppstod i oktober 1962 : Tjenestegjorde jeg som befal i Hæren . Den gang ble det mye oppstyr : Russland var i ferd med å bygge utskytningsramper for A-våpen på Cuba . Flere russisk skip var på vei over Atlanterhavet  med atomvåpen som skulle plasseres på denne øya som ikke ligger langt fra USA . President Kennedy ga klar melding til Sovjetunionen : Enten snur disse skipene ellers blir det full krig . Videre blokkerte så USA alle skipsanløp til Cuba . Til slutt snudde disse russiske skipene mens de var i havet . Verden har nok aldri vært så nær en 3. verdenskrig som den gang .

Man skal ikke se bort fra at Russland nå er i ferd med å lagre missil med kjernefysisk ladning på Cuba . I løpet av fem dager i Havanna : Kan mye militært materiell losses der . President Putin uttalte for kort tid siden at nå kan Russland utplassere våpen til deres venner - slik som NATO gjør i Ukraina . Han gjør således akkurat det han har fortalt om .

Får Cuba missil med atomstridshode : Kan det bli en katastrofe for USA . Den såkalte varslingstiden blir sterkt forkortet . USA får ikke tid til å svare på et atomangrep før amerikanske mål er blitt til en rykende radioaktiv aske . Dette russiske flåtebesøket blir nok grundig overvåket av amerikanerne .


fredag 7. juni 2024

USA vil bygge motorvei Norge - Sverige


 I går ble det opplyst at USA vil bygge fire-felts motorvei fra Vestlandet mot Sverige . Det blir mer og mer underlig hva NATO-land nå er i ferd med å iverksette . Grunnen til denne veibyggingen er behovet for å transportere militært materiell over vårt land og inn i Sverige i forbindelse med  krig mot Russland .

Jeg vurderer det slik at Lærdal innerst i Sognefjorden er beste sted å starte med denne veien . Grunnen er at Sognefjorden er kring 150 kilometer lang : Fra Lærdal er den korteste vei fra Vestlandet mot svenskegrensen . Videre er den såkalte Filefjellsveien nesten aldri stengt om vinteren . De andre av disse overgangene er ofte stengt . Men det tar tid å bygge en slik firefelts vei : Så USA venter nok en langvarig krig mot Russland .

Nå har USA opprettet 12 baser i Norge der amerikansk lov gjelder . Blant disse er marinens hovedbase Haakonsvern og Luftforsvarets hovedbase Ørland , Rygge flystasjon . Sola flystasjon  , Bardufoss mv . Både norske styresmakter og amerikanske er således fullstendig klar over at Norges forsvar er helt nedbygd . USA har allerede soldater i Norge : Da i Troms innland og Værnes .

For meg ser det ut til at NATO  utelukker helt at Russland kan bruke atomvåpen i sin krigføring mot Vesten . Da tar de grundig feil - tror jeg . Den store atomkrigen er nok for lengst over før denne motorveien er ferdig - og Yeshua har kommet tilbake .

lørdag 1. juni 2024

Russland har snart ryggen mot veggen


 Dette er et uvanlig år : Potetene våre har kommet svært langt allerede 1. juni og må høstes tidlig - når potet-kålet visner . Jeg sa til min kone i dag at dette kan være et tegn på at vi må få potetene i hus før radioaktivt nedfall kommer hit . Haakonsvern er hovedbasen til den norske marine og ligger bare 20 kilometer i luftlinje fra vårt hjem . Denne basen er en av 12 norske baser som nå er overgitt til USA og der amerikansk lov gjelder . Selvsagt er dette et bombemål for en fiende . Jeg har kjøpt bobil som står klar om vi må flykte i all hast . Da gjelder det å komme så høyt opp i terrenget som mulig om en tsunami kommer mot vårt land . Russland har Poseidon - torpedoer ( dommedags-torpedoer ) som kan lage enorm flodbølge .                                       

                                                                   -----------------------

Det russiske forsvaret får større og større problemer med Vesten . Nå har NATO bestemt at våpen fra denne alliansen kan brukes til å skytes mot mål inne i Russland . Videre blir det hevdet at to radar-varslingsanlegg for innkommende missil i Russland allerede er ødelagt . Dette kan tolkes dit hen at Vesten vil slå først til med atomvåpen mot Russland . Vi vet at første-anslag med disse missilene har en tidsmessig fordel for angriperen . Flere vestlige land har uttalt at de vurderer å sende soldater inn i denne krigen på ukrainsk side .

Ukraina kan snart sette inn F-16 jagerfly mottatt fra Vesten - 65 slike fly i første omgang . Disse flyene kan bære atomladninger . Vi vet også at USA har plassert atombomber i minst fem europeiske land . Videre har Russland hatt flere store atom-øvelser den siste tiden .

Verdens største atom-makt er Russland . Den dag president Putin føler at han har " ryggen mot veggen " ; vil han utvilsomt gå til atomkrig mot vestlige land . Jeg har i dag lest et norsk hefte " Apokalypsen ". Her kommer det profetiske opplysninger fra mange norske personer . Flere av disse profetiene forteller om flodbølgen som kommer mot vårt land . Lebesbymannen mente at det enten var vår eller høst når denne tsunamien kommer mot Norge . I dette heftet ser jeg at flere mener at det er høst når denne hendelsen inntreffer .

Jeg tror at Russland vil gjennomføre et stort atomangrep mot USA og detonere Poseidon-torpedoer i Nordsjøen / Norskehavet samtidig . Dette stemmer med Lebesbymannens syn i 1907 .

Når det gjelder GOG-krigen kan vi trekke en slutning : Russland er pådriveren i dette siste slaget på jord . Sammen med Tyrkia , Iran , Libya og Etiopia ( Sudan ) skal de angripe Israel . Russerne bygger nå en marinebase i Libya og forrige uke ble det meldt at flere tusen russiske soldater var sendt til Libya .

Under slaget på Harmageddon vil Israel bli knust av denne GOG-hopen og Herren vil da gripe inn ved å sende ild og svovel mot GOG -hæren . Om USA da hadde hangarskipsgrupper som støttet jødene i denne siste krigen : Ville ikke israelerne tape . Vi vet at USA sendte to slike hangarskips-grupper rett etter 7 . oktober i fjor til kysten av Israel .

Konklusjonen blir da : Enten har russerne slått ut USA militært sett eller så er det blitt fiendskap mellom USA og Israel . Jeg tror på det første alternativet .