fredag 7. juni 2024

USA vil bygge motorvei Norge - Sverige


 I går ble det opplyst at USA vil bygge fire-felts motorvei fra Vestlandet mot Sverige . Det blir mer og mer underlig hva NATO-land nå er i ferd med å iverksette . Grunnen til denne veibyggingen er behovet for å transportere militært materiell over vårt land og inn i Sverige i forbindelse med  krig mot Russland .

Jeg vurderer det slik at Lærdal innerst i Sognefjorden er beste sted å starte med denne veien . Grunnen er at Sognefjorden er kring 150 kilometer lang : Fra Lærdal er den korteste vei fra Vestlandet mot svenskegrensen . Videre er den såkalte Filefjellsveien nesten aldri stengt om vinteren . De andre av disse overgangene er ofte stengt . Men det tar tid å bygge en slik firefelts vei : Så USA venter nok en langvarig krig mot Russland .

Nå har USA opprettet 12 baser i Norge der amerikansk lov gjelder . Blant disse er marinens hovedbase Haakonsvern og Luftforsvarets hovedbase Ørland , Rygge flystasjon . Sola flystasjon  , Bardufoss mv . Både norske styresmakter og amerikanske er således fullstendig klar over at Norges forsvar er helt nedbygd . USA har allerede soldater i Norge : Da i Troms innland og Værnes .

For meg ser det ut til at NATO  utelukker helt at Russland kan bruke atomvåpen i sin krigføring mot Vesten . Da tar de grundig feil - tror jeg . Den store atomkrigen er nok for lengst over før denne motorveien er ferdig - og Yeshua har kommet tilbake .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar