fredag 13. september 2024

Verdenssituasjonen er uhyre spent


 Dette er en norsk kystkorvett som følger den store russiske marineøvelsen nær norskekysten . Disse korvettene kan gå med en uhorvelig fart på kring 60 knop ( over 100 km/timen ).

Russland har satt i gang den største marineøvelsen - som ikke har funnet sted siden Sovjet-tiden . Den foregår over hele kloden og 90.000 russere deltar .

I dag leser jeg at russerne har omringet de Skandinaviske land og Sverige føler seg sterkt truet - russiske krigsskip og militære fly opererer i Østersjøen - ikke langt fra Sverige . Russerne har også sendt hærstyrker mot grensen til Finland .

Det mest alvorlige er at Storbritannias statsminister har reist til USA for å ha samtaler med president Biden om de skal gi Ukraina lov til å bruke langtrekkende missil inn i Russland . Disse missilene er allerede i Ukraina .

Gir de ukrainerne lov til dette : Så er ikke 3. verdenskrig langt unna - tror jeg . Det er høyst trolig at russerne da vil bruke sine atomvåpen mot mål i Vesten .

I dag leser jeg at russerne har sendt missil mot et kornskip i Svartehavet ; som er på vei fra Ukraina og til Egypt . Slikt kan stoppe den ukrainske eksporten av deres korn via sjøveien . Da kan det bli sult i mange land .

Den russiske stor-øvelsen skal etter planen avsluttes 16. september - men kan selvsagt bli forlenget .

Jeg anbefaler folk å lagre vann og holdbar mat hjemme som rekker til 14 . dagers forbruk . Man vet aldri om / når radioaktivt nedfall kommer hit til Norge . I så fall blir vi varslet av myndighetene som følger med på denne trusselen .

mandag 9. september 2024

Varsel før atomkrig starter


 Dette tykke heftet  har jeg tatt vare på kring 60 år og det omhandler atomkrig . Jeg undres over alle formlene som en gang var i mitt hode når det gjelder slik krig .Vi nærmer oss nå tidspunket når atombomber  blir tatt i bruk på nytt - tror jeg . USA detonerte to små taktiske A-bomber over de japanske byene Hiroshima og Nagasaki høsten 1945 . De ble satt av ved såkalt luftsprengning i en høyde på kring 500 meter over bakken - og forårsaket mye død og ødeleggelse i disse to byene . Senere har slike bomber bare blitt detonert ved  prøvesprengninger i flere land som har atomvåpen .

                                                                   ------------------

Jeg har lyttet til den såkalte Azovmena-profetien som pastor Phillip Barnett forteller om . Han er amerikaner , men oppholdt seg 26 år i Ukraina . Første gang han fikk denne profetiet ; var i en drøm i 1991 og senere kom samme drømmen  igjen i januar 2007 - da med flere detaljer . Han så at Russland ville invadere Ukraina - 15 år før det skjedde . Folk gjorde narr av ham grunnet disse spådommene - som utvilsomt kom fra Herren .

Det underlige er at pastor Barnetts drøm sammenfaller med opplysninger som Lebesbymannen ( Anton Johansen ) fikk " se " en novembernatt i 1907 . Lebesbymannen " så " også at disse alvolige hendelser som tsunami i Nordsjøen og flykamp over Norge skjedde da det oppstod store problemer mellom Russland og Ukraina . Da er vi nå kommet til de aller siste dager og jeg tror på Barnetts drøm - at den inneholder sannhet .

Pastor Barnett fikk se at USA detonerer åtte atombomber over Ukraina og Russland . Russland svarer så med å sende mange atombomber mot flere store byer i USA . Lebesbymannen " så " også at flere store byer i USA stod i brann samtidig som tsunamien i Nordsjøen kom veltende mot kysten i flere europeiske land .

Her kommer det viktige ifølge Barnett : Det vil bli to evakueringer fra hovedstaden Kiev . Den første når russerne går til angrep på Ukraina og den siste rett før USA detonerer åtte atombomber over Ukraina / Russland . Vi husker da russerne invaderte Ukraina i februar 2022 : Kjørte de frem en stor militær-kolonne mot Kiev . Denne ble av underlige grunner stående og stange på en motorvei i flere dager før de russiske soldatene trakk seg tilbake . Den gang flyktet svært mange ukrainere fra Kiev . Den neste store evakueringen fra Kiev skal være rett før USA detonere atombomber over Ukraina . Det er da nærliggende å tro at USA varsler Ukraina på forhånd om dette kommende atomangrepet . Vi ser nå at ukrainerne har store problemer med å forsvare seg mot russerne . Når det ukrainske forsvaret er i ferd med å gi opp : Så vil nok russerne rykke frem mot Kiev . Det er da USA benytter A-våpen , som siste utvei , mot områder i Ukraina for å stoppe russerne - tror jeg .

Da kommer neste spørsmål : Når USA har detonert sine atombomber i Europa - hvor lenge går det før russerne setter inn et stort atomangrep mot amerikanske byer ? Jeg tror det kun er snakk om dager : Russland har nok forberedt et slikt angrep over lang tid . De har Poseidon-torpedoer som kan settes inn mot amerikanske byer som ligger nær havet både fra Atlanterhavet og Stillehavet . Videre har russerne det såkalte " Sarmat-missilet " , også kalt Satan 2 , som veier kring 200 tonn og kan sende ut opptil 10 atomladninger som selvstendig navigerer mot sine mål i USA . Atombomber har en enorm varme-effekt som umiddelbart setter bygninger og annet materiale i brann ( først et kraftig lysglimt , så varmestråling , videre en uhyre kraftig vind , så en vind i motsatt retning grunnet undertrykket og til slutt radioaktiv stråling ).

Lebesbymannen var i sitt syn plassert ved stranden i Trondheim by . Han observerte at det ikke var snø på bakken da tsunamien kom - og mente at det var enten vår eller høst . Videre så han at en uhyre kraftig storm som kom over Atlanterhavet mot kysten av Portugal i forbindelse med at byer i USA brenner og tsunamien velter inn over Nordsjøen .

Da har vi to varsler før atomkrigen bryter løs : Kiev blir påny evakuert og en orkan kommer over Atlanterhavet . Jeg tror opprykkelsen vil skje  kort tid etter disse hendelser med global atomkrig - da med bakgrunn i opplysningene profeten Daniel forteller om . Husk at Yeshua henviste til profeten Daniel når det gjelder hendelser i de siste dager . Etter en slik krig : Vil det legge seg et svart dekke over atmosfæren slik at sollyset ikke slipper gjennom . Dette vil føre til avlingssvikt med påfølgende hungersnød - nett som Yeshua også fortalte skulle skje i de siste dager .

Ja , jeg kommer til å reagere når folk evakuerer fra Kiev eller når en orkan kommer over havet mot Portugal . Da kjører jeg opp i høyden - for å unngå tsunamien . Samtidig finner jeg et sted som har fjell  som dekker mot stråling fra kjente A-bombemål i Norge . Haakonsvern ligger bare 20 kilometer i luftlinje fra vårt hjem . Det er viktig at folk tenker gjennom slikt og legger planer før det skjer - og holder øye med hendelser i Kiev .

tirsdag 3. september 2024

Tvangsvaksinering i Norge !


 

Jeg leser i kveld på Document.no at Norge har bestemt at innbyggerne kan tvangsvaksineres ved en ny pandemi i landet vårt . Dette har jeg ventet på lenge . Om vi ikke møter opp til slik vaksinering : Så blir vi nok hentet av politiet .

Det er mange sanne kristne som ikke ville vaksineres da Covid-vaksinen kom til vårt land - jeg var en av dem . Jeg husker to unge kvinnelige sykepleiere døde brått et par dager etter at de mottok sprøyten . Mange unge har dødd av hjertepose-betennelse og andre rare tilstander grunnet denne sprøyten . Vaksinen var slett ikke forskriftsmessig utprøvd da de satte i gang med vaksineringen .

Ja , hva gjør vi vaksine-motstandere om vi blir tvangsvaksinert ? Det nytter nok lite å neglisjere dette eller gjøre motstand når vi blir hentet av politiet . Verbal motstand vil jeg nok utbasunere mot de som bruker tvang mot meg .

Da får vi nok sette vår lit til Herrens ord om at vi kan drikke gift og ikke ta skade av det ! Disse giftsprøytene vil jeg da legge i Herrens hender og stole på Ham !