onsdag 12. september 2018

Russisk skarpskyting nær vår grense

Russisk stridsvogn bemannet med kvinner - altså  " bekvinnet " - sist søndag


Det meldes at russerne har hatt skarpskyting fra stridsvogner få kilometer fra grensen mot Norge de siste dagene. En av disse stridsvognene har kvinnelig besetning. Disse kvinnene har den siste måneden drevet med å finpusse sine ferdigheter innen skarpskyting med stridsvogn- kanon. Under konkurransen greidde disse kvinne å få inn flest fulltreffere med denne kanonen - og vant hele konkurransen.
Slike stridsvogner veier over 50 tonn og kan legge ned store trær under sine belter uten problem. Selv om vognen kjører gjennom ulendt terreng ; så vil kanon-løpet holde seg helt rolig og kan avfyres uten problem.
Tidligere gjenkjente vi russiske stridsvogner ved at beltene var slakke ( på oversiden ) ; men nå ser det ut for meg at også russerne  har slike krigsmaskiner med stramme belter som oss i Vesten.

For å stoppe slike stridsvogner ; kreves antitank-våpen som brenner seg gjennom stridsvogn-stålet -ofte mer enn 50 cm stål. Det fører til at det blir flytende stål inne i stridsvognen og mannskapet omkommer øyeblikkelig.

Israel har for få år siden utviklet et anti - anti - tankvåpen. Det fungerer slik : Skytes en anti-tank-rakett mot en av deres stridsvogner ; vil vognen reagere i løpet av hundredels-sekund og sende en rakett mot innkommende rakett - slik at eksplosjonen skjer utenfor stridsvognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar