søndag 27. juni 2021

Ny russisk " dommedags-ubåt " forlatt havn


                                              Den nye kjempesvære atomubåten " Belgorod "


Russland har i lengre tid arbeidet med å utvikle en ny stor ubåt. Denne forlot havn på Kola-halvøyen for et par dager siden. Den er 548 fot lang og kan ta seks såkalte " dommedags-torpedoer " av typen " 2 M 39 Poseidon ". Disse er 20 meter lange og har atomkraft som fremdrift og komprimert atomstridshode som våpen. Videre sies det at disse torpedoene kan oppnå en hastighet på 70 knop på 1000 meters dyp. Dette tilsvarer kring 130 kilometer i timen. Torpedoene er utviklet for å skape en enorm tsunami om A-våpenet settes av. Vesten har ingen stridsmidler som kan hanskes med disse kjempe-torpedoene. Da tenker jeg på Lebesbymannen som i sitt syn en novembernatt i 1907 så en stor tsunami i Nordsjøen.

Vi har fått en ny corona-variant av den indiske typen - som kalles Delta+ ; etter det fonetiske alfabetet. I dag melder media at fire beboere og en ansatt ved et sykehjem på Jæren - som alle var fullvaksinerte - har fått Covid -19 . Videre er Israel igjen blitt rammet av denne pandemien - der er store deler av befolkningen allerede blitt vaksinert. Således tyder dette på at vaksinen hjelper lite mot nye varianter som stadig dukker opp. Flere personer her i Norge er døde av selve vaksinen. Yngre mennesker kan få betennelse i hjertemuskelen - som er en alvorlig sykdom. Videre vet vi ikke langtidsvirkningene av disse vaksinene som manipulerer dine gener. Tenk om nyfødte får lide av dette eksperimentet ! Tror du myndighetene eller vaksine-produsentene tar på seg noe ansvar ? Nei , det er bare en person som er ansvarlig for din helse - og det er du selv !

Prisen på trevirke her i Norge skyter i været - det sies at nybygde leiligheter kan bli flere hundre tusen kroner dyrere. I løpet av 2021 kan tømmer bli 100 % dyrere enn i 2020. Det skal visstnok skyldes at noen biller har angrepet skogen i Canada. Men vi bor ikke i Canada. Videre skyter matvare-prisene i været her hos oss. Det har vært så lite regn dette året - slik at førsteslåtten har vært elendig og bøndene må slakte ned noe av besetningen sin. Slikt kan føre til at prisene på melk og andre melkeprodukter ( smør , ost osv. ) blir mye høyere. Men matvarekrise kan ramme hele jorden og vi minnes Yeshuas ord om hungersnød i Trengselstiden. Således vil jeg anbefale alle å ha reserve-proviant lagret hjemme og tenke gjennom et liv uten elektrisk strøm over lengre tid. Ja , det er tid for å ha " olje på sine lamper ".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar