tirsdag 1. juni 2021

Tanker i Trengselstiden


 

Vaksinasjon mot Covid 19 er i full gang her i Norge. Flere yngre mennesker er døde som følge av blodpropp - grunnet vaksinen. Jeg har fått tilbud om slik vaksinering - men har takket nei. Slik gen-manipulering vil jeg ikke være med på. Videre har nå den indiske varianten av viruset dukket opp i Norge. Den er kring 40 % mer smittefarlig enn den den engelske - som også er meget smittefarlig. Videre blir det nå opplyst at man snart må ta sprøyte nummer tre fordi vaksinen de nå bruker ikke har virkning på den indiske mutasjonen. Ja , det dukker nok opp nye mutasjoner stadig - helt til Yeshua kommer tilbake til Jerusalem og overtar styringen - tror jeg.

En annen observasjon : De byer og kommuner i Norge som er hardt rammet av denne pandemien ; er for det meste styrt av Arbeiderpartiet - altså sosialistisk . Jeg husker Lebesbymannens uttalelse for kring 100 år siden : - Sosialisme er Guds-fornektelse. Mye tyder på at høstens valg vil føre Arbeiderpartiet tilbake til regjeringsmakt - sammen med Senterpartiet og muligens Sosialistisk Venstreparti. Da har sosialistene tatt over - og vi kan vente at Trengselstidens straffedommer inntar vårt fedreland mer og mer. Om disse politikerne hadde visst hva de går i møte og de problemer de får : Så ville de nok få betenkeligheter med å tilrive seg makt. Ja , de skal få det tøft med pandemi , jordskjelv , hungersnød og kanskje krig - GOG-krigen.

Videre har jeg observert at været har forandret seg de siste årene. Vi her vest får stadig likt vær over lengre perioder. I vinter var en lang kulde-periode og nå har vi en lang tørke. Jeg bruker mange timer på vanning av trær og potetåker stadig. Vi venter nå på at kommunen skal innføre forbud mot hage-vanning - da har vi et problem. Min avdøde mor snakket ofte om den alvorlige tørkesommeren i 1933. Den gang hadde de problem med å finne drikkevann her - og måtte transportere vannet fra en oppkomme en kilometer borte. De hadde også kyr og okser som måtte ha vann daglig og brønnene var tomme. Slikt kan også gå ut over avlingene - i tillegg til at arbeiderne som kommer fra utlandet for å arbeide for bøndene : ikke får innreise-tillatelse. Norsk ungdom er ikke lenger vant til å gjøre kroppslig arbeid - de sitter og trykker på sine mobiltelefoner. Ja , Norge er blitt som enkelte oljerike stater i Den persiske gulf : De lar innvandrere arbeide og selv nyter de livet. En bonde fikk i forrige uke tildelt fem arbeidsløse ungdommer som skulle arbeide med jordbærproduksjon. Da de fikk vite hva arbeidet gikk ut på : Stakk tre av dem hjem med en gang. De to andre arbeidet et par timer før også disse stakk av.

For kring 20 år siden hadde Norge en forskrift som tilsa at vi alltid skulle ha reservelager av korn til ett års forbruk. I dag er det minimalt med korn i landet - da coronaen startet i 2020 var vi nær ved å gå tom for korn og mel til brødbakst. Vår statsminister var i Stortinget for et par uker siden og blåste av dette med beredskapslager. Hun sa på bergensk : - Man kan bare spise fisk ! Hungersnød : Sa Yeshua på arameisk - om slikt som vil inntreffe i Trengselstiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar