lørdag 17. desember 2022

2023 : Atomvåpnenes år ?


 Vinter har vi fått her jeg bor nær kysten. I fjor fans det nesten ikke snø her , men dette året har jeg målt 12 minusgrader og snøfall flere dager. Flytrafikken har hatt store problemer inklusive helikopter-transport til plattformer utenfor våre kyster.

                                                                  __________________


Jeg tror at president Putin er GOG. Om dette er rett ; så vil han ha makten i Russland helt til slaget på Harmageddon. Da skal Russland , Iran og Libya pluss et annet land gå til angrep på Israel. Av dette kan vi slutte at disse land ikke er ødelagt av atomvåpen - inklusive Israel. Men hvilke land kan få russiske A-våpen detonert over sine territorier ? Ukraina er selvsagt - gjerne Kiev for å slå ut ledelsen i landet. Ellers er Norge utsatt samt England og Belgia - der NATO-hovedkvarteret er plassert. Om Putin bruker Poseidon-torpedoene ; så kan flere kystnære land rammes samtidig. Men det er en annen tanke som jeg tenker : USA kan plutselig få et regn av A-våpen over sine største byer. Russland har hypersoniske missil med atomladning som går så fort at Vesten ikke har våpen som kan skyte de ned ( Satan 2 og Kinzhal - missilene ). Satan 2 kan ha mange atomstridshoder som deler seg og går mot ulike mål . Det sies at ett Satan 2 kan utslette hele Frankrike. Russernes strategi er da å gi NATO et slikt sjokk at de ikke prøver å gjengjelde et atom-angrep. Da vil hele jordkloden i så fall bli ødelagt - men det blir den ikke - tror jeg. Russland og Iran har nå fått tett samarbeid og iranske droner blir sendt fra Russland og til byer og kraftverk i Ukraina for å gjøre skade. Iran kaller USA for den store Satan og Israel for den lille Satan. Når Israel senere blir angrepet : Så er disse to land med i angrepet. Bibelen sier at El Shaddai fester kroker i kjeven på GOG og drar han mot Israel. Grunnen til dette angrepet er å røve til seg rikdommer. Vi vet at Israel har enorme forekomster av gass utenfor sine kyster - som de nå får nytte av. EU har undertegnet kontrakt med Israel for levering av gass til Europa.

Etter et kraftig atom-angrep som beskrevet ovenfor : Vil det legge seg en sky over himmelen som hindrer solen å slippe gjennom. Denne skyen kan bli liggende i flere år og hindre at man kan dyrke jorden og få avlinger. Da vil folk sulte i hjel - ja , vi husker Yeshuas ord om hungersnød i de siste dager og at solen ikke skal gi sitt skinn.

Om man får A-sprengning over seg : Så er det viktig å holde seg innendørs så lenge som mulig - minst 14 dager. Da vil mye av den såkalte sekundær-strålingen fra A-våpnene være borte. Dette krever at du har lagret mat og drikkevann hjemme for denne tiden. Vann inne står seg i minst et halvt år - gjerne lenger. Vannverkene henter vann fra åpne kilder og disse blir radioaktivt forurenset av en A-bombe. Forurensningen forsvinner etter som tiden går.

Vi kristne har bønnens kraft. Du bør be om beskyttelse for deg og dine om krig skulle bryte ut i ditt land. Den hellige ånd vil da lede deg til å gjøre de rette tingene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar