tirsdag 13. juni 2023

De som påkaller SATAN


 Det var en stor utendørs rockekonsert i Bergen for noen dager siden . Klikker du på bildet : Så vil du se at publikum viste to fingre i været - altså SATANS tegn. På denne måten påkaller de den Onde mens black metal - musikken spilles. En ting er helt sikker : Påkaller du Satan - enten ved å vise hans tegn eller ved banning - så kommer han straks for å lage problemer for deg.

                                                                  --------------------


Kornhøsten 2022 var uvanlig god her i Norge. Dette året har tørken satt inn på Østlandet og både korn og gress blir rammet. Vi kan få svært dårlige avlinger og kyr må trolig slaktes. Våre kornlagre ble avviklet i 2003 - før den tid hadde vi matkorn til ett års forbruk. Nå er det kun det kornet som befinner seg ved møllene som finnes i Norge - og vi må importere denne varen hvert år. Russland er verdens største produsent av hvete og Ukraina kommer på 4. plass. Vanligvis importerer vi mest korn fra Polen - men hva skjer om 3. verdenskrig bryter ut ? Korn-importen blir trolig stoppet - hvert land vil selvsagt sørge for egne borgere først. HUNGERSNØD sa Yeshua om en av de plagene som skulle komme i de siste dager.

Krigen i Ukraina raser som aldri før og ukrainere har satt i gang en motoffensiv for å prøve å jage russerne ut av deres land. Skulle de lykkes med dette : Så trykker nok president Putin på atom-knappen - tror jeg . Han gir seg aldri siden han rår over verdens største arsenal av atomvåpen. Jeg tenker ofte på alle de mange tusen soldater som mister sitt liv på slagmarken i denne krigen mellom to broderfolk - i tillegg til alle som blir alvorlig skadet.

Så skjer det noe helt uvanlig : Den norske kronen er på bunn-nivå. Norge er et kjemperikt land grunnet salg av gass og olje. Likevel er den svenske og danske kronen mer verdt enn den norske. Enkelte land vil ikke ta imot norske kontanter fra norske turister som besøker dem. Hva er grunnen til dette ? Svaret  er at utlendinger ikke lenger har tro på dem som styrer vårt land. Inflasjonen går opp grunnet våre " tyske strømpriser " som har overtatt landet vårt. Den elektriske strømmen blir solgt på børs i Europa - det har partiet Høyre og Arbeiderpartiet sørget for. Videre stiger matprisene langt mer enn beregnet som igjen fører til høyere renter. Vi er inne i den onde sirkel som blir bare verre og verre og kring 400.000 personer er allerede fattige her i landet - de har ikke lenger økonomi til å greie de daglige utgiftene. Våre politikere er fullstendig ubrukbare - det er dessverre ikke hjelp i å stemme på andre parti - vi er helt fanget av denne globalismen som tiljubles av de store partiene.

I skrivende stund foregår en svær luftforsvarsøvelse i Europa med Tyskland som hovedbase. Det mangler bare " gnisten " som skal til før stormaktene braker sammen. Våkner du en morgen og oppdager at den elektriske strømmen er borte : Så har nok russerne sørget for dette. I morgen klokken 1200 vil noe nytt skje i Norge : Samtlige mobiltelefoner vil kime her. Dette er et nytt varslings-system som skal kunne gi melding til oss alle om at noe alvorlig er i ferd med å skje her. Neste gang det kimer så er det nok alvor !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar