onsdag 21. juni 2023

Får vi to avlinger også i Norge ?


 Slik så vår potetåker ut 20. juni. Klimaet og været har forandret seg - det er helt klart. Før satte vi poteter medio mai og tok de opp medio september. Nå setter vi disse en måned før. Kan hende gjør den varme sommeren at vi kan ta potetene opp i slutten av juli. Om dette skjer : Så har jeg tenkt på et forsøksprosjekt ; sette poteter påny ultimo juli . Da kan vi i så fall høste nypoteter før jul. På Gran Canaria setter de poteter straks avlingen er høstet. I Israel har de førstegrøden og andregrøden.

                                                                       -------------------

Media maser om klima og miljø hele tiden. Norge skal alltid være " best i klassen " og innfører stadig nye miljøkrav - bensinprisen ligger over kroner 20 pr. liter - det samme med diesel. Land som Kina og India bygger nye kullkraftverk stadig : Noe som virkelig forurenser kloden vår. De rikeste i verden møtes årlig i Sveits - de kaller denne samlingen WEF . Her tas avgjørelser over hodet på oss alle . Norge sender også sine delegater dit og en kvinnelig sådan uttalte at det norske folk må lære seg å lide. Like etterpå kjøpte hun en villa i Holmenkollåsen i Oslo til 41 mill. kroner. Mens siste møte pågikk ; så stod kring 1000 privatfly parkert på flyplassen der. Tenk hvor mye disse flyene forurenser !

Klimaet har forandret seg - det er helt klart. Men vi kan ikke gjøre noe med dette uten om å be til den Allmektige om hjelp i disse vanskelige tider som kommer.

Det er vår allmektige Gud - El Shaddai - som styrer hva som skjer på denne kloden. Nå går det mot matmangel i verden grunnet Ukraina - krigen ( Ukraina er 4. største produsent av hvete i verden - Russland er størst ) og tørke over store deler av jorden. Vår Frelser - Yeshua - uttalte hva som vil skje i de siste dager : Krig og rykter om krig , jordskjelv både her og der og hungersnød .

Personer fra Singapore er nå de som leser mest denne kristne bloggen min. Jeg vet ikke hvem dere er eller om dere er kristne. Jeg vil anbefale at dere kjøper en Bibel og begynner å lese i den - gjerne det Nye testamentet først. Videre bør dere be hver eneste dag den bønnen som Yeshua lærte oss. Rett bønnene til Vår Far - El Shaddai - og avslutt med : I Yeshua sitt navn. Dere vil etter hvert oppdage at VÅR HERRE kan gjøre under i deres liv om dere ber HAM om det. Jeg har blitt helbredet fra mange sykdommer og plager. Deres hender er hellige : Således legg hendene på det stedet på kroppen som trenger helbredelse - på dere selv eller andre - og be gjerne flere dager om det samme. Man har da den største kraft i universet til disposisjon. Velsignet være dere og jeg ber for dere og deres tro !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar