fredag 16. juni 2023

Vil NATO angripe Russland ?


 Det meldes i norsk media at Narvik sykehus nå blir klargjort for å ta i mot sårede soldater. Vi vet at Brig . N er utgruppert i Troms innland - så dette er noe underlig. I alle fall tyder dette på at Norge forventer krig.

                                                                  --------------------

Det går rykter - jeg understreker rykter - om at NATO kan gå til angrep på Russland. Vi vet at NATOs generalsekretær , Jens Stoltenberg , ved flere anledninger har uttalt at Russland ikke kan vinne denne krigen mot Ukraina.

I skrivende stund pågår en stor luftforsvars-øvelse med HK i Tyskland. Der skal 250 militærfly og 10.000 soldater delta. Vi vet også at USA har utplassert atomvåpen i minst fem europeiske land. Fly fra både Sverige og Japan skal visstnok delta i denne stor-øvelsen - men ikke norske militærfly. Videre har russerne nylig utplassert atomvåpen i Belarus. Dette forteller meg følgende : Om NATO slår ut Russland militært : så vil atomvåpen fra Belarus detonere i europeiske byer. Norske F-35 jagerfly blir i Norge i tilfelle et angrep kommer mot Norge fra Russland - tror jeg.

Videre vet vi at Danmarks statsminister nylig var i USA og hadde samtale med president Biden. Videre var NATOs generalsekretær også i Det hvite hus for et par dager siden og hadde samtale med presidenten. Mye tyder på at Jens Stoltenberg vil fortsette som generalsekretær på ubestemt tid. Dette er naturlig om det blir verdenskrig i nær fremtid.

Her i Norge har tørken satt inn for fullt. Norsk media forteller at både korn - og potetavlingene på Østlandet står i fare for å tørke bort. Vi importerer mye av matkornet som forbrukes i vårt land - mest fra Polen. Det produseres også korn i Trøndelag og vi får håpe at disse avlingene blir gode. Det vil ikke forbause meg om det plutselig blir tomt for brød i våre butikker - våre kornlagre ble avskaffet i 2003.

Til slutt : Om det kommer radioaktivt nedfall der du bor ; så hold deg innendørs i minst 14 dager - da vil mesteparten av den såkalte radioaktive sekundær-strålingen fra terrenget være borte. Således bør du ha vann og mat lagret hjemme i denne tiden. Det forventes et minimum-forbruk av vann på tre liter pr. døgn pr. person . Ellers ser jeg at svært mange fra Singapore nå leser denne bloggen min. Velsignet være dere !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar