søndag 24. september 2023

Til israelere som leser min blogg


 Dette er et foto fra byen Sodoma som ligger ved Dødehavet . Denne byen samt byen Gomorra ble totalt ødelagt av Herren . Årsaken til dette var såkalt sodomi : De drev med seksuell aktivitet med samme kjønn . Jeg kjenner til at Tel Aviv er en av de verste byene i verden når det gjelder sodomi . Kan hende er dette en av årsakene  til at Herren utsetter det lille landet Israel med kriger , terror og drap .

                                                                           ------------------

Bibelen forteller at Gud brukte ild og svovel for å utslettene byene Sodoma og Gomorra . Atter en gang skal han bruke samme fremgangsmåte : Ved det siste store slaget på Harmageddon - sletten.

Alle som ikke er jøder er hedninger - i følge Skriften . Således definerer jeg meg selv som en hedninge-kristen . Jeg tror at Yeshua har vært på denne jord . Selv sekulære historieskrivere fra oldtiden forteller om Yeshua som gikk om kring i Bibelens land . Det er klart at dette mennesket har vært i Israel : Men jødene venter på hans første komme og vi kristne venter på hans andre komme .

Det er vår allmektige Gud - El Shaddai - som nå styrer oss i disse siste dager der krigen i Ukraina raser . Jeg tror at det slett ikke er mange år igjen før Messias setter sine føtter på Oljeberget påny - kanskje i 2027 eller 2028 . Jeg tror videre at president Putin er GOG som er beskrevet i Bibelen og at tidligere president Trump er Antikrist som trolig blir gjenvalgt som president i USA for en ny periode .

Bibelen forteller at det er Gud som drar GOG etter kjevene for å angripe Israel sammen med flere land : Tyrkia , Iran og Libya . Hensikten med dette angrepet er å tilrøve seg verdier fra Israel . I praksis vil dette si olje og gass som Israel produserer i Middelhavet. Jødene har allerede undertegnet kontrakt med EU for å levere gass og olje til dem . Dette vil nok Russland setter en stopper for ; slik at de får solgt sine egne lagre og sette Europa i en energikrise .

Om ovenstående er korrekt : Så kan vi trekke noen konklusjoner . Flere land vil da være intakt militært sett : Russland , Tyrkia , Libya og Israel . Om Israel hadde blitt angrepet tidligere av atomvåpen : Så ville ikke GOG-hopen gått til angrep på Jødestaten . De vil ikke få radioaktiv stråling på egne soldater . Hvordan det har gått med andre land på denne jord på dette tidspunkt : Vet vi intet om - kan hende har en ny verdenskrig funnet sted .

Harmageddon-slaget blir nok et stort panserslag på denne svære sletten : Israel er et av de land i verden med flest stridsvogner . Jødene skal være i ferd med å tape denne krigen og svært mange israelere vil bli drept : Da setter vår allmektige Gud inn sine krefter . Han lar det regne ild og svovel fra himmelen mot GOG-hæren ; nett som han gjorde i Sodoma og Gomorra . Da kommer det store jordskjelvet i Jerusalem og Kedron-dalen skal deles i to deler og Yeshua setter igjen sine føtter på Oljeberget - tror jeg .

Blir Donald Trump gjenvalgt som president om litt over ett år : Så er det trolig at ovenstående er korrekt . I motsatt fall har jeg tatt feil .

Gud velsigne dere innbyggere i Israel !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar