tirsdag 16. januar 2024

ABC-krigføring på trappene ?


 Slik ser det ut i tunet vårt i dag . Flesland flyplass har vært periodevis stengt i flere dager . Biler og busser havner i grøftene her . I Oslo har de parkert elektriske busser for godt : Disse kostet en milliard kroner . Miljø-hysterikerne er nå tause som østers : Folk begynner å tvile på det såkalte grønne skiftet . Jeg har aldri trodd på dem . De burde heller be vår Allmektige Far om godt og lagelig vær : Denne bønnen ble fjernet fra norske kirker for mange år siden . Nå ser vi konsekvensene av slikt . Jeg har sett et mønster i været i Norge de siste årene : Vi får lange perioder med samme vær : Lange kuldeperioder , lange tørkeperioder og lange nedbørsperioder . Slikt har ført til at kornavlingene sist høst ble redusert til halv avling - det samme med poteter .

                                                              -------------------------

På militære skoler lærte jeg om ABC-krigføring ( atom , biologisk og kjemisk ). Atomvåpen har mange land i verden og Russland har flest atomstridshoder av alle . I går leste jeg om et nytt covid-virus som kineserne har konstruert . De har tatt celler fra maurslukere , gitt mus menneskelige hormoner og fått frem dette nye Covid-viruset . Det har en dødelighet på 100 % : Ingen mus overlevde . På samme måte som Covid-19 ble spredt over hele jorden kan dette nye viruset gjøre det samme . Hensikten med å konstruere det nye viruset er et ledd i fremtidig biologisk krigføring . Det sies fra kompetent hold at Covid-vaksinen hittil har tatt livet av kring 12 millioner mennesker . Unge menn faller døde om : De har fått hjertepose-betennelse . Vi husker tilbake da to unge kvinnelige sykepleiere falt døde om et par dager etter at de hadde fått vaksinen . Verken media eller myndigheter nevner alle dødsfall grunnet denne vaksinen som endrer genene til menneskene .

Det er helt tydelig at vestlige land nå gjør seg klare til krig mot Russland . Militære analytikere tror at denne krigen kan starte om ett års tid . Da har trolig Donald Trump blitt president påny i USA . Videre tror mange at Trump vil trekke USA ut av NATO slik at Europa ikke får hjelp i en kommende krig mot bjørnen i øst .

I natt våknet jeg klokken 0541 av et nytt jordskjelv . Det hadde sitt episenter i havet vest for Florø med en styrke på 3,8 på Richters skala. De merket dette skjelvet helt nord til Kautokeino i Finnmark . Bygninger og høyhus ristet - ikke minst i Bergen by . Mine tanker gitt da til Frelserens ord om hendingene i de siste dager og sovnet raskt igjen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar