fredag 5. januar 2024

Bor jeg i Norvezuela ?


 Her bor jeg og skal være norsk statsborger . Men jeg undrer om vi burde skifte navn på Norge og innbyggerne bli norvezulianere . Venezuela er som Norge et oljeproduserende land . Men folket der har ikke mat . I Norge var det i overkant av en million mennesker som ikke hadde nok mat i julen . Mange må hoppe over måltider og går sultne til sengs . Landet er styrtrikt : Men pengene blir sendt til utlandet . Vi blir totalt vanstyrt - hvor lenge går det før innbyggerne gjør opprør mot regjering og Storting ?

I går sendte Norge to F-16 jagerfly til Danmark som skal nyttes i forbindelse med opplæring av ukrainske piloter . Dette var to-seters jagere som man må ha for å drive effektiv opplæring . Spør om bjørnen i øst har registrert dette ! Videre har vi sendt mye militært materiell til Ukraina : Nasams-missiler , beltegående artilleri og mye granater samt Leopard 2 stridsvogner . Offiserer i Norge hevder nå at landet vårt mangler ammunisjon : Da kan vi heller ikke drive krigføring om et angrep på oss finner sted . Dette har nok russerne også registrert .

Jeg tror at Ukraina er i ferd med å tape krigen mot Russland . Nå har det blitt opplyst at Ukraina er i ferd med å tømmes for luftvern : Det betyr at russiske missil / raketter / droner kan nå sine mål uhindret . I disse kalde måneder er nok kraftverk et utpekt mål : Noe som får store konsekvenser for innbyggerne der. Det finnes nok ingen annen utvei enn at Russland og Ukraina må inngå en fredsavtale . Hvor mye vil så Russland kreve ? De har allerede annektert et område av Ukraina og Krim samt Donbass kommer nok alltid å bli på russiske hender ; på Krim ligger deres Svartehavsflåte . Kan hende vil russerne kreve større landområde fra Ukraina . Hva har så Ukraina da oppnådd ? Jo , de har fått knust boliger , byer , infrastruktur og mange tusen soldater har mistet livet eller blitt skadd - helt fånyttes .

Men det fins et annet alternativ : NATO går direkte til angrep på Russland . Da finner nok president Putin frem atom-kofferten som han bar på under en begravelse for en tid tilbake . Det sies at han har kommandoplass dypt inne i Ural-fjellene . Videre har russerne ombygd et stort passasjerfly til flygende KO ( HQ ) for presidenten . Russland har verdens største arsenal av atomvåpen - like mange atomstridshoder som resten av verden til sammen .

Siden det er Russland sammen med Tyrkia , Iran , Libya samt Etiopia som skal angripe Israel : Så må disse land ikke være slått ut av en A-krig . Men andre deler av jorden kan ha blitt bombemål i en kjernefysisk krig . Det er mye vi ikke vet - og bra er det : Men vi vet at verden ikke har vært farligere å bo i siden 2 .verdenskrig . Denne krigen husker jeg noen glimt fra .


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar