onsdag 17. april 2024

Det smeller snart i Iran - tror jeg .


 Bor du ved sjøen og har småbåt til disposisjon : Så kjøp  sildegarn . Da får du både sild og annen småfisk . Skjær et hakk i strupen på silda og ha den opp i vann - da renner blodet ut . Da kan du salte silda i sterk lake - rør ut fire kilo grovsalt i åtte liter vann . Silda må under i laken - ellers blir den " lakebrent " og uspiselig . Ellers kan du ta silda slik den ligger på bildet , ha den i porsjoner i fryseposer og putte den i fryseren . Slik står den seg i lang tid .

                                                                  ---------------------

Mye tyder nå på at Israel vil angripe Iran i løpet av få dager . Videre får Israel ikke hjelp fra USA eller andre land i dette angrepet . Statsminister Netanjahu har nylig sammenkalt en del av politikerne i opposisjonen og orientert om planene : Slikt gjøres bare når noe alvorlig er på gang . Vestlige land råder nå egne landsmenn i Iran om å forlate dette landet . De vet nok mer enn den vanlige mann i gaten om slikt som kommer til å skje .

Israel kan bruke missil og fly i et slikt angrep . Jeg tror ikke at Israel vil bruke atomvåpen . F-35 jagerne må ettertankes i luften og tankfly må på vingene under angrepet . Disse moderne jagerne er " stelth " og vises ikke på radar . Men Kina har utviklet et system som oppdager fly selv om disse er stelth . Videre sies det at Iran har kjøpt S-400 bakke til luft raketter fra Russland - disse er uhyre effektive .

Iran har drevet å anrike uran i mange år for å lage atombomber . Om Israel angriper disse fasilitetene : Så kan det føre til radioaktiv forurensing i Iran . Vi husker Tsjernobyl-katastrofen i Ukraina for mange år siden . Jeg tror at Israel vil angripe disse atomanleggene . Hva vil Iran da gjøre ? Vi vet at Iran har truet Israel nylig med at de har helt nye våpen til sin disposisjon . Det kan være egen-produserte A-bomber eller at de har kjøpt slike fra Russland . Vi vet at iranerne har utstrakt samarbeid med russerne og Russland kjøper droner derfra .

Men verken Iran eller Israel vil bli slått ut i denne omgang . Det kommer senere når GOG og hans hop angriper Israel med konvensjonelle stridsmidler . Iran blir ett av de land som er med for å knuse Israel på Harmageddon-sletten . Dette siste slaget ligger nok noen år frem i tid .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar