lørdag 13. april 2024

Ukraina har snart tapt krigen mot Russland .


 Jeg har flere sendere med både VHF og UHF klar til bruk om krigen skulle komme hit til vårt land . Mobilnettet faller ut etter fire timer grunnet batteri-kapasiteten til mobilsenderne . Vi bør være forberedt i en slik uklar situasjon som verden befinner seg i nå . Mat og drikke er viktig å lagre i hjemmet .

                                                                   -------------------------

I kveld blir det meldt at israelerne stenger skolene i deres land - de venter angrep fra Iran . Videre har Jordan stengt sitt luftrom . USA lover å støtte Israel i en eventuell krig mot Iran og deres støttespillere som Hizbollah i Libanon . MEN : Om Iran skulle finne på å angripe Jødestaten ; så bryter de det viktigste prinsipp i angrepskrig - som er overraskelse . Israel har mobilisert sine reserver og er klar til øyeblikkelig krig om de blir angrepet . Siden Iran vil være ett av de land som senere skal delta i GOG-krigen : Så blir deres militære kapasitet ikke ødelagt nå . Israel vil heller ikke bli slått ut nå - det skjer under GOG-krigen .

Russerne arbeider nå iherdig for å overtale iranerne til å droppe et angrep på Israel . En annen fare er at Iran i stedet kan iverksette terror-handlinger i vestlige land . Vi husker attentatet mot en norsk forlegger i Oslo som hadde trykt boken " Sataniske vers " .

Mye tyder på at Ukraina er i ferd med å tape krigen mot russerne grunnet mangel på ammunisjon og soldater . Plutselig må de trekke seg tilbake fra sine nedgravde stillinger og da er ukrainerne langt mer sårbare . Hva gjør Vesten da ? Om NATO går inn med styrker i Ukraina : Så har vi 3. verdenskrig . Det tror jeg neppe vil skje . Vi får vite at russerne nå mobiliserer store bakkestyrker : 300.000 soldater blir nevnt . Hva skal disse så brukes til når Ukraina-krigen snart er over ?

Da kan Skandinavia være neste mål med konvensjonelle stridsmidler . Russerne vil nok gjerne slå kloa i norske olje/gass rikdommer . Om Lebesbymannen får rett : Så vil russerne invadere Norge og Sverige . De blir stoppet i Nord-Norge og ved Gãvle i Sverige - som ligger like nordom Stockholm ; mente Anton Johansen . Jeg tror at Finland også blir invadert av russerne . Alle skandinaviske land er nå medlemmer i NATO . Det er en stor svakhet mht NATO : Om denne organisasjonen skal iverksette artikkel 5 ; så må alle 32 medlemsland være enige om å gå inn i krigen . Således kan Tyrkia eller andre NATO-land forhindre at NATO engasjerer seg i et russisk angrep mot Skandinavia .

Vi får lese salme 91 påny og beholde roen . Vår Herre har styringen på alt som skjer i himmel og på jord !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar