fredag 19. april 2024

Israelske angrep på Iran i natt


 Fotoet er tatt i 1963 på Akershus Festning . Kong Olav inspiserer oss kadetter - han var en meget streng offiser som selv var Krigsskole- utdannet . To ganger var vi på slottet . Jeg har aldri møtt kong Harald : Han ble uteksaminert fra Krigsskolen fem år før meg .

                                                                    ----------------------

I går kveld sa jeg til min kone : I natt angriper Israel Iran . Slik skjedde det også - med et meget lite angrep - en nålestikk-operasjon . Hensikten var å vise Iran at israelske jagerfly kan komme gjennom og sende raketter direkte mot iranske mål . Det var jagerfly ( trolig F-35 ) som utførte angrepet med hjelp fra USA - jagerne fikk etterfylle drivstoff i luften fra amerikanske tankfly .

Først avfyrte jagerflyene raketter mot iransk overvåkning av luftrommet . Videre sendte de raketter mot en iransk flybase - der det ble sendt missil / droner mot Israel for noen dager siden ( ligger visstnok nær et iransk atom-anlegg ) . Videre blir det også hevdet at det ble sendt droner ( Mossad i Iran ? ) innefra Iran mot mål i Iran .

Med dette nålestikk-angrepet forteller jødene følgende til lederne i Iran : Om dere prøver dere på et nytt angrep på Israel ; så ligger veien åpen for oss til et omfattende angrep mot dere . Da blir nok iranske atom-fasiliteter også bombemål .

Nytt er det også at USA  har gitt klarsignal til Israel at de kan gå inn i Rafah - der ligger nok Hamas-krigerne i skjul . Således vil jødene nøytralisere fremtidige trusler fra denne terror-organisasjonen . Jeg mener at jødene aldri kan trekke seg ut av Gaza-stripen .

Jeg har tidligere skrevet at Norge er det mest antisemittiske landet i Europa . Det er sosialistene som styrer vårt land - og disse er Guds-fornektere ifølge Lebesbymannen . Den norske utenriksministeren har ønsket to ganger å få komme inn i Israel ; men myndighetene der sier nei . Jødene er fullstendig klar over det statlige jødehatet i Norge . Norsk media har i mange år " foret " det norske folk med antisemittisme - slik at nordmenn flest er jødehatere . Dette vil få konsekvenser for oss : Vi har en Allmektig Gud som verken sover eller slumrer . HAN har et stort register å spille på i sin tukt mot vårt land .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar