torsdag 4. april 2024

Tanker om det siste slaget på denne jord


 Der jeg bor har det begynt å spire og vokse . Her ser du gressløk som alt har kommet godt opp av jorden .

                                                                -----------------------

Jeg tenker ofte på Harmageddon-slaget som skal finne sted langt nord i Israel - på den svære sletten . Der stod jeg for mange år siden og tenkte : - Dette er panser-lende . Israel har svært mange stridsvogner . 

De land som i GOG-krigen skal angripe Israel er trolig : Russland , Tyrkia , Iran , Etiopia og Libya . GOG er en person og er trolig lederen i Russland . Det er Herren som drar GOG etter kjevene for å angripe Jødestaten . Hensikten med dette angrepet er å tilrøve seg rikdommer i Israel . I praksis vil dette være gass og olje som utvinnes i Middelhavet - utenfor Israels kyster .

Siden GOG-hopen går inn i Israel med konvensjonelle styrker : Så er dette landet ikke radioaktivt forurenset tidligere - de vil ikke utsette sine egne styrker for såkalt sekundær-stråling fra et tidligere atomangrep . De land som angriper : Må også være militært intakt . De er ikke utslettet av et tidligere  A-angrep . NATO og USA har ikke greidd å ta knekken på Russlands militære kapasiteter .

Israel vil tape denne kommende krigen på Harmageddon - det sier Skriften . Det vil bli enorme tap og bare 1/3 av jødene vil overleve dette siste slaget før Yeshua igjen kommer tilbake til Jerusalem . Herren vil la det regne ild og svovel over Israels fiender - noe han også gjorde da byene Sodoma og Gomorra ble utslettet . Disse byene var lokalisert til området ved Dødehavet .

I disse dager ser vi at denne GOG-hopen alt har begynt å rotte seg sammen . Russland og Iran har fått omfattende samarbeid . President Putin har vært på besøk i Iran og russerne får kjøpt droner fra iranerne til krigen i Ukraina . Det har vært russiske ingeniører i Iran i flere tiår . Avanserte interkontinentale missil er på plass i Iran . Trolig har de også atomvåpen til disposisjon .

Russland bygger i disse dager en marinebase i Libya .

Russisk flyvåpen har støttet regimet i borgerkrigen i Syria over flere år der hundretusener av menneskeliv har gått tapt og byer lagt i grus . Syria støttes militært av Iran . Bibelen forteller at hovedstaden i Syria , Damaskus , skal legges i grus . Trolig er det Israel som gjennomfører dette .

Tyrkia er medlem i NATO . Men president Erdogan samarbeider også med Russland og kjøper militært materiell derfra . Det er berammet et møte mellom president Putin og president Erdogan i Tyrkia i nær fremtid . Som du ser : GOG-hopen rotter seg sammen .

Til slutt kan vi nå trekke en viktig konklusjon :

Ved slaget på Harmageddon får Israel ikke hjelp fra USAs militære styrker . Om de hadde fått slik støtte ; så ville ikke jødene tapt denne krigen . Vi husker sist høst , da Israel ble angrepet av Hamas den 7 . oktober , kom to store US-hangarskipsgrupper til Israels kyst . Slike styrker ville ha stoppet GOG-krigerne . Da kan vi trekke enda en konklusjon :

1. USA kan være slått ut tidligere av et omfattende atomangrep

2 . USA og Israel er blitt uvenner

3. Både 1 og 2 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar