tirsdag 2. juli 2024

Orkanen " Beryl " og Lebesbymannen sitt syn


 Vi må ikke la oss skremme : Men samtidig bør vi følge med denne uvanlige orkanen " Beryl " som nå herjer i Karabia . Den kommer uvanlig tidlig på året og er uvanlig sterk . Den grenser nå opp til kategori 5- orkan .

Lebebesbymannen fikk se inn i fremtiden natten til 13. november i 1907 . Mye av det denne kristne mannen " så " denne natten har gått i oppfyllelse .

Han så en flodbølge som kom i Nordsjøen og gjorde stor skade på land som grenser til dette havet . Her i Norge ble det gjort skade helt opp til Bodø . Byer som London og Kristiansand ble nevnt i denne sammenheng . Lebesbymannen , Anton Johansen , forstod ikke noe av dette siden Nordsjøen ikke er vulkansk - som han uttrykte det . Men vi skjønner mer i dag : Russland har utviklet dommedagstorpedoen " Poseidon " som har en uhyggelig sterk atomladning og er konstruert for å lage flodbølger .

Samtidig med denne flodbølgen så han at byer i USA var satt i brann . Ingen visste om atomvåpen i 1907 - disse kom ved slutten av 2. verdenskrig i 1945 . Samtidig kom det en uvanlig sterk orkan fra Karibia som krysset Atlanterhavet og gikk i land i området ved Portugal . Videre gikk orkanen innover land på nordsiden av Middelhavet og endte til slutt opp i Russland .

Jeg kommer til å følge med denne kraftige orkanen . Atlanterhavet skal visstnok være varmere enn vanlig på denne årstiden : Det kan forsterke orkanen om den kommer mot Europa . Har den kurs mot området ved Portugal : Så vil jeg forflytte meg opp i høyere område enn mitt hjemsted .

Vår frelser , Yeshua , understreket stadig at vi ikke måtte bli redde . Frykt ikke , sa han ofte . Vi kristne må heller ikke frykte om det bryter ut storkrig : Bare be om å få ta på " Guds fulle rustning " i alle situasjoner  .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar