søndag 4. august 2024

Et varslet angrep mot Israel


 Vi nordmenn bør også være forberedt på krig og krise . Elektrisk strøm er en luksus ingen bør ta for gitt . Således har jeg aggregat som jeg starter om nettspenningen forsvinner . Om det nå blir storkrig i Midt-Østen : Kan vår fiende i øst samtidig finne på mye rart - også i Norge .

                                                               -------------------------

Da jeg gikk på Krigsskolen : Lærte vi at det viktigste moment i et kommende angrep er overraskelse . Det har tydeligvis Iran hoppet bukk over - de sendte melding til FNs sikkerhetsråd om at de ville angripe Israel grunnet likvideringen av en Hamas-topp som da var i Teheran . Således har både Israel og USA fått tid til å forberede seg på et angrep . I dag meldes det at USA nå har 12 krigsskip i dette området for å forsvare Israel .

Men russerne har også fått tid til å sende sine svære transportfly til Iran lastet med våpen og andre militære effekter . Det sies at de har sendt jamme-utstyr slik at vestlige radiomeldinger og GPS-signaler kan jammes ut av iranerne . Da kan man få problemer med å treffe mål med missiler sendt mot Iran . Videre kan USA / Israel få problem med fly-navigeringen .

Når et slikt angrep kommer : Vil nok både Hizbollah i Libanon , Hamas i Gaza samt Houti-millitsen i Jemen komme med et samtidig angrep . Da kan Israels bakke til luft-raketter bli " overmettet " og missil slipper inn i landet og gjøre stor skade . Det kan tenkes at Israel - når de ser at iranerne gjør seg klar til angrep - selv går til forebyggende angrep på Iran og Hizbollah . Avstanden er så stor til Iran at jagerfly må tankes i luften - men det skjedde også da Israel angrep mål i Jemen for kort tid siden .Vi vet at jødene har en av verdens beste etterretnings-organisasjoner . Satelitt-foto viser i detalj hva fienden holder på med . Hizbollah har svært mange presisjons-styrte raketter de kan sende mot Israel - det sies at de har 130.000 slike .

Russerne har de siste dagene oppført seg underlig utenfor vår kyst . Et skip ble liggende i ro i dagesvis utenfor Stad . Oppå Stad-platået har Norge en viktig installasjon - det vet nok russerne . Da et kystvaktfartøy gikk ut til russer-skipet : Opplyste de at det var problemer med maskinen om bord - men de skulle løse saken selv . Videre har et annet russisk fartøy fulgt hele gass-rørledningen som går fra feltet og inn til Nyhamna på Aukra i Møre og Romsdal . Denne gassen blir sendt fra Aukra i rør til England og er svært viktig for britenes forsyningssikkerhet . Vi vet at Russland har utpekt både Norge og Storbritannia som " uvennlig-sinnede land " . Det vil ikke forbause meg om russerne sprenger noen rør ved våre kyster samtidig som en stor-krig raser i Midt-Østen . Vi husker hendelsen i Østersjøen der russiske gass-rør ble sprengt . Det er noe som heter " øye for øye og tann for tann " . Jeg vet ikke hvem som sprengte de russiske rørene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar