lørdag 9. mars 2019

Vil president Trump prøve å dele Jerusalem ?

 Min gamle Bibel som jeg har lappet på - men har nå en såkalt " studiebibel ".
Klagemuren i Jerusalem med klippe-moskeen i bakgrunnen. Denne står på Tempelplassen hvor to tidligere templer stod : Salomos tempel og Herodes tempel som ikke var helt ferdigbygd da Yeshua gikk rundt på denne jord for over 2000 år siden. Når kommer det 3. tempel ?


Det florerer rykter om at Donald Trump snart skal legge frem en såkalt fredsplan for Midt-Østen - som hans svigersønn , som er jøde , har utarbeidet. I følge lekkasjer som kommer fra Saudi-Arabia ; skal denne planen inneholde en deling av Jerusalem : Der Jødene får en del og palestina-araberne får en annen del. Da er min konklusjon klar : Om Trump prøver å dele Jerusalem ; så vil den Allmektige ALDRI tillate dette . Det står jo i skriften at Herren bor på Sion - som er et høydedrag i selve Jerusalem. Videre står å lese i den hellige bok at Jerusalem skal bli en " løftestein " - og de som prøver seg på denne byen ; vil skade seg selv.
Videre står å lese i Bibelen noe om at det i de siste tider skal se ut som det skal bli fred - men det er da krig bryter ut.
For få dager siden var president Trump i Vietnam og møtte der lederen for Nord-Korea til samtaler. Brått tok disse samtalene slutt og disse to lederne reiste hjem uten noe slutt-dokument. De siste dager har vi sett bilder der Nord-Korea har startet opp igjen arbeidet ved en rakett-utskytingsbase. Noen tror at de gjør klar for oppskyting av nye missiler. Da kan krig brått bryte ut mellom USA og Nord-Korea. Vi husker at Trump , for en tid tilbake , kalte motparten Kim : " The rocket man ". Vi vet jo også at landet har fått militært materiell fra Russland - og om jeg husker rett ; så omfatter dette også kring 50 eldre ubåter. Det er nok ikke umulig for Kim å sende et par ubåter med atomvåpen bort til kysten av USA og sprenge slike våpen der. Han har nok også interkontinentale raketter som kan bære atomstridshoder.
Både Donald og Kim er meget uforutsigbare - og begge disponerer atom-knappen. Videre har Kim kring 1 million soldater til disposisjon samt artilleri tett opp til grensen mot Sør-Korea. Om jeg hadde bodd i Seoul ; ville jeg slett ikke føle meg trygg lenger. Men det kan vel ikke vi som bor langt borte fra Korea heller.
I Bibelen blir Russland kalt Gog og denne Gog-krigen skal bryte ut - men vi vet ikke når eller hvor. Men landet har jo vært med på krigen i Syria - da på president Assad sin side - med både bomber fra fly og raketter fra russiske krigsskip i Middelhavet.
Det er lite kjent i verden at russerne sendte et missil mot en alliert kommandoplass i Syria - trolig fra et krigsskip i Middelhavet. Der ble kring 40 offiserer drept. De kom fra flere land - også USA og Israel pluss europeiske land.
I skrivende stund holder Israel på med å bombe mål på Gaza-stripen. Ja , verden er utrygg !
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar