lørdag 11. juni 2022

Norge merker varer produsert i Judea og Samaria


                                                       I tunet vårt har vi et tørkehus. Der tørkes klær ,

                                                       poteter og fisk - men ikke samtidig. Poteter bør tørkes

                                                       tre-fire dager før de lagres - ellers kan de råtne.


Norge har bestemt at varer produsert på den såkalte Vestbredden skal merkes slik at norske forbrukere skal se at disse kommer fra " okkupert område ". Dette er i realiteten et forsøk på å boikotte israelske varer. Vår Herre vil nok straffe denne ugudelige regjeringen for slike gjerninger. Leser man i Bibelen : Så er de fleste hendelser som er beskrevet der nettopp fra Judea og Samaria - eller den okkuperte Vestbredden som media her formidler. Men Skriften beskriver hvor stort Israel virkelig skal være . Grensene er : Middelhavet , Egyptens bekk på Sinai , Jordan-elven og elven Eufrat. Således har Israel i dag mye mindre territorium enn det den Allmektige har bestemt.

Denne norske boikotten vil nok ramme - ikke Israel - men Norge. I dag feires det  Pride-parade i landets nest største by Bergen. Sentrum av denne byen er avstengt for all biltrafikk i tre timer mens de homofile - og andre varianter av slikt - paraderer i byens gater. Vår Herre sier at dette er en styggedom for ham. Russland har gjort det straffbart å bedrive homofil virksomhet - Norge gjør det stikk motsatte.

Den norske kirke har laget en egen liturgi i forbindelse med vigsel av homofile. Jeg skjønner ikke at prester og biskoper med seks års utdanning i teologi kan finne på å gå direkte i mot Guds ord. Nå har Den norske kirke kvinner i flertall som biskoper. Har de lest hva apostelen Paulus sier om kvinner i forsamlinger ? Hvis Paulus tar feil her : Hvor mye mer feil tar han andre steder i sine brev ? Eller hvor mye mer galt står å lese i Bibelen ? Yeshua valgte seg ut 12 disipler og alle disse var menn. Da Judas begikk selvmord ; ble en ny disippel valgt . Han var også mann. Dette forteller at Paulus har rett.

Drivstoffprisene nærmer seg nå 30 kroner for literen. Senterpartiet lovet i valgkampen at literprisen for drivstoff skulle ikke over 20 kroner. Dette har de glemt fullstendig. Mange familier i Norge sliter nå økonomisk og rentene er også på vei oppover. Prisstigningen har ikke vært høyere siden 1988.

Norge eksporterer elektrisk strøm nesten hver dag - kurven over magasinfylling ligger på bunn-nivå. Dette kan bli katastrofalt for Norge : Et moderne land uten elektrisk strøm bryter fullstendig sammen. Jeg tror at det kommer snart et voldelig opprør her i landet. Politikerne våre skal behage Europa - men hjelper ikke sine egne borgere. Bankene har gitt lån til privatpersoner langt over grensen ; når renten nå økes - så får mange betalingsproblemer. Inkassobyråene forteller om uvanlig stor aktivitet hos dem.

Den Allmektige har tidligere bruk tørke som straff for ugudelige handlinger. Vi importerer korn mest  fra Polen og Tyskland. Der er det visstnok også tørke nå. Østlandet har fått litt regn i det siste ; men alt for lite. Således kan kornproduksjonen i flatbygdene der få redusert avling - både av korn og grønnsaker. Trengselstiden er i gang !

























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar