onsdag 8. juni 2022

Norge terger Russland

 

                                              Blir det strøm-utkoplingen til vinteren ; trenger man ved


Jeg mener Norge handler uklokt vis a vis Russland - ved å sende 22 beltegående artilleri-vogner til Ukraina. Soldatene der har fått opplæring og disse kanonene er på plass i felten og blir brukt. De norske kamuflasje-nettene avslører dette. Videre har Norge også levert granater til disse kanonene. Russland sier at de allerede har ødelagt en slik kanon levert fra Norge. Dette artilleriet er produsert i USA.

Disse kanonene ble skiftet ut fra Brigaden i Nord-Norge for to år siden. De ble kalt brigadens " storslegge " - idet granatene har en rekkevidde på 22 kilometer. Dette er meget effektive våpen. Om granatene blir innstilt på " tempering luft " : Så vil de gå av rett før de når bakken og kan drepe mange soldater med bare en granat. En ukrainsk general takker Norge inderlig for at de ga vekk disse effektive våpen til Ukraina.

Men hva tenker vår nabo i nord om dette ? Det styrker ikke vårt naboforhold til Russland. Om jeg hadde bodd i Vardø : Så ville jeg vurdert å flytte derfra. Tett inntil byen ligger svære radaranlegg bygget av NATO. Den siste GLOBUS-III radaren er nettopp ferdigbygget. Denne er NATOS øyne og ører inn mot Russland. Ved et krigsutbrudd mellom våre to naboland : Vil dette kjempesvære radaranlegget bli " blåst " først av alt.

Norge sender el-strøm ut av landet og til Europa fremdeles. Nå er snøsmeltingen i gang og Vestlandet leverer store mengder strøm til Østlandet. Vi følger bunnlinja hver uke og denne snøsmeltingen tar slutt i uke 30 - om seks uker. Blir det lite regn i sommer og høst : Så blir det nok strøm-utkopling til høsten / vinteren. Da går det norske samfunnet i stå. Politikerne hevder at inngåtte avtaler med Europa gjør at vi ikke kan stanse strøm-eksporten. Hvem har inngått disse avtalene ? Jo , nettopp de samme politikerne.

Bibelen forteller om de 10 jomfruene og noen av disse hadde ikke olje på lampene. De som manglet olje var virkelig i trøbbel. Vi som lever i Norge i dag må forberede oss på ulvetider vi aldri har sett før. Hitler hærtok Norge i 1940. Han hadde ikke atomvåpen til rådighet. Vår nabo i nord er verdens største atommakt.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar