tirsdag 26. juli 2022

Folk aner at noe alvorlig er på gang !


 Jeg gav bort seks slike kasser med settepoteter denne våren - mest til ukjente personer. Disse 11 personene aner nok hvilke tider vi har foran oss !


                                                       -------------------------


Jeg tror det ligger i den menneskelige natur at vi aner hva som er på gang. Det samme gjelder dyr , fugler og fisk. Trekkfuglene kjenner på seg at de må dra til syden når høsten kommer her nord. Torsken langs kysten vet at han skal gå opp på grunt vann når vi nærmer oss november / desember i disse trakter.

Ved-lagrene her i Norge er stort sett tomme. Vi importerer ved fra Baltikum selv om landet gror over av løvskog. Folk er stort sett ikke i stand eller har evne til fysisk arbeid lenger - eller de gidder ikke. Latskapen har tatt overhånd. Det har blitt som i enkelte Gulf-stater : Det er utlendinger som utfører fysisk arbeid - egen befolkning lever glade dager av oljerikdommen. De som kjører søppelbilene her ; er stort sett bare utlendinger.

Siste verdenskrig startet her 9. april 1940 ved at Tyskland gikk til angrep på fattige Norge. Den gang var natur-hushold vanlig på bygdene : Mange var fisker-bønder og elektrisk strøm fantes ikke mange steder. Selv om jeg bor kring 15 kilometer i luftlinje fra torget i Bergen : Så fikk vi den elektriske strømmen først i 1952 - da var jeg 10 år gammel og husker denne dagen meget godt.

Jeg vil frem til at Norge var langt bedre rustet til å overleve en krig i 1940 enn i dag. De som bor i byene har liten mulighet til å dyrke noe selv - og de fleste småbruk er nedlagt ute på bygdene. Det er noen få bønder igjen som høster flere gårder med sine store og tunge maskiner. Dette er en villet politikk fra myndighetene.

Uten elektrisk strøm stopper Norge opp ; mener jeg. Alt er avhengig av data som igjen krever strøm. Mange har kjøpt elektrisk bil - denne vil da stå i ro. Bensinpumpene krever strøm for å levere bensin og diesel til oss. Vi vet hva Russland vil gjøre om konflikten sprer seg til flere land : De vil skyte ned alle vestlige satelitter samt ødelegge kraftforsyningen i fiendeland. Ja , det ser ut til at vi får periodevis strøm-utkopling til vinter / vår uten at Putin foretar seg noe med denne saken. Om Vår Herre gir oss en kald vinter : Så vil mange fryse i sine leiligheter i rike Norge. Derfor bør du tenke gjennom forberedelser som du kan gjøre før elendigheten er over oss :

- ha kontanter tilgjengelig ; betalingskort krever el-strøm

- om mulig ha en varmekilde utenom elektrisk oppvarming

- lager av rent drikkevann - utskifting hvert halvår

- lager av mat med lang holdbarhet

- batteri-radio for å lytte til oppdateringer fra myndighetene

- grovt salt til å salte ned innhold i fryseboksen

- oljelampe , olje og stearinlys , fyrstikker

- aggregat om du har mulighet for dette der du bor

- ved om du har slik ovn , avispapir til oppfyring og tennings-briketter

- om du har mulighet til å fiske : Så salt ned fisk og sild


De fleste som bor i vårt land ; er ikke kristne og har liten kjennskap til innholdet i Bibelen. De venter bare på at det hele skal gå over av seg selv og at det blir fred mellom Russland og Ukraina - slik at alt blir ved det gamle. Nei , det tror ikke jeg - vi har startet på Trengselstiden og alt blir bare verre og verre. Men en ting vet jeg : Når alvoret og de vanskelige tidene kommer til vårt land : Så er butikkhyllene tomme på en dag . Således er det viktig at du har forberedt deg før alle andre prøver å gjøre det samme.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar