søndag 3. juli 2022

Utøvende homofili tukler med det hellige


                                             Nå-sittende statsminister og Oslos byrådsleder under en

                                             homoparade i Oslo for noen år siden


Noen personer har en slik legning at de tiltrekkes av samme kjønn som dem selv. Dette kan ingen klandre dem for - de er fødd slik. Men det er først når man praktiserer denne legningen at det blir syndig. Tenk om jeg ble født kleptoman - altså en påtrengende trang til å stjele. Så lenge jeg ikke stjeler : Så synder jeg ikke. Men straks jeg begynner med slikt : Så har jeg brutt et av de 10 bud. Når det gjelder utøvende homofile gjerninger ; så kommer nok dette under budet om at du ikke skal drive hor.

Ekteskapet skal være mellom en mann og en kvinne. Det er her den ekte og rette kjærligheten kommer frem. Ja , her nærmer man seg selve skaperverket. Det å skape blir definert som å lage noe uten å ha noe å lage det av. Under kjønnsakten kommer man så nær som det er jordisk mulig ; å oppleve de paradisiske tilstander. Driver man homoseksuelle aktiviteter : Så blir det hele fullstendig feil og man bryter med utsagn i Bibelen ; menn som ligger med menn skal ikke arve Guds rike.

Den norske kirke er fullstendig på villspor : De har utarbeidd liturgi for vigsel av homofile og dette praktiseres i denne kirke. Biskoper og prester har glemt eller oversett hva som hendte i Sodoma og Gomorra i farne tider. Den Allmektige lot det regne ild og svovel fra himmelen. Vi kjenner også til skyte-episoden i Oslo for noen dager siden ; der to personer ble drept og kring 21 såret. Det var en muslim som utførte denne ugjerningen og han brøt et annet av de 10 bud : Du skal ikke slå i hjel.

Trengselstiden beveger seg videre. I natt var det brann i oljeraffineriet på Mongstad. Her produseres drivstoff til våre kjøretøy , arbeidsmaskiner  og skip. Norge er ikke selvforsynt med raffinerte olje-produkter : Vi må importere fra utlandet. Langt verre blir det når vårt eneste raffineri er brannskadet. Melkøya nær Hammerfest produserer LNG-gass som blir eksportert etter nedkjøling via skip til flere land. Dette anlegget ble også brannskadet for mer enn et år siden og er nå i ferd med å starte opp produksjonen igjen. Både Mongstad og Melkøya har samme eier - Equinor. Det er således reell fare for at det blir mangel på bensin og diesel i landet vårt. I USA jamrer bilistene for rekordhøy pris på drivstoff - her i Norge er bensinprisen mer enn dobbelt så høy som " over there ".

For hver dag som går : Så nærmer vi oss tidspunktet hvor NATO blir direkte involvert i krigen mot Russland og kjernefysiske våpen  tatt i bruk. Belarus har nå også begynt å engasjere seg i krigen mot Ukraina og statslederen der truer nå med angrep på europeiske byer. Det er kjent at dette landet  blir forsynt med missil fra Russland som kan bære atomstridshode. Da er denne trussel reell !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar