lørdag 7. januar 2023

Atom - leken mellom Øst og Vest har startet


 Norge har mottatt 37 stk. F-35 jagerfly fra USA. Vi skal visstnok ha totalt 52 slike fly. Ett slikt jagerfly havarerte i USA for kort tid siden (dette var et såkalt VTOL-fly - som har vertikal take off and landing ) så dette flyet er ulikt de norske jagerflyene. Men USA har satt sine F-35 på bakken grunnet flere uhell med disse flyene. Norge har kvittet seg med F-16 jagerne og har nå bare F-35 til rådighet. De norske flyene er ikke satt på bakken.

                                                             ----------------------------

NATO har uttalt flere ganger : Om Russland bruker atomvåpen i Ukraina , så vil dette få alvorlige konsekvenser for russerne. De har ikke fortalt hvilke konsekvenser. Men vi kan nå ane hva NATO mener. USA har den siste tiden overført store mengder taktiske atomvåpen til Europa. Men vi vet ikke hvilke land som har mottatt disse A-bombene. Grunnen til dette er at Vesten vil true russerne slik at de avstår fra å bruke taktiske atomvåpen i Ukraina. Om Russland avfyrer taktiske A-bomber mot mål i Ukraina : Så er det meget trolig at NATO sørger for at det blir avfyrt taktiske atombomber mot russerne inne i Ukraina - tror jeg. Det viser seg at både F-35 jagerne samt de eldre F-16 jagerne har oppheng for å frakte disse A-bombene som USA har levert til Europa.

Hvordan svarer Russland på dette ? I dag kom det melding om at den russiske fregatten " Admiral Gorsjkov " har lagt seg i Norskehavet. Det blir sagt at denne fregatten har hypersoniske missil om bord. De går så fort at Vesten ikke har våpen som går fort nok til å skyte de ned. Videre har disse missilene en mye kraftigere atomladning enn de taktiske A-våpnene. Da er det innlysende at denne russiske fregatten er plassert i Norskehavet for nettopp å ramme Norge. På TV fikk vi se at Norge nå har sendt store mengder artilleri-granater luftveien til Ukraina. Disse har en rekkevidde på kring 40 kilometer og er meget farlige for russerne. Ja , katt og mus - leken om atomvåpnene er i gang.

Her i Norge har folk blitt alvorlig syke som aldri før. Sykehusene i Bergen er helt sprengfulle og de har innkalt ekstramannskap og hevet beredskapsnivået. Det er mennesker med og uten covid-19 som blir innlagt og dødsannonser er det uvanlig mye av. Jeg leser stadig : - Døde brått og uventet. Ofte gjelder dette yngre mennesker.

Denne katt-og-mus leken kan nok holde på en tid inntil " katten " slår til for fullt. Vi vet ikke når dette vil skje : Men jeg tror at fra april og framover våren kan den store smellen komme.

                                            

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar