tirsdag 20. februar 2024

Norge med delingsplan av Israel


 Jeg har kjøpt en liten ny fiskebåt . Nå har jeg også montert en kraftblokk med bensinmotor på denne for å dra opp den tunge garnlenka fra 50 meters dyp . Så snart det blir godt vær skal båten sjøsettes . Først skal vi ha ut sildegarn og senere torskegarn . Det meldes nå om godt innsig av gytetorsk i våre fjorder .

                                                                  -------------------

I dag kvapp jeg i stolen : Norske myndigheter er nede i Tyskland på en sikkerhetskonferanse . Der har den norske utenriksministeren hatt samtaler med flere - herunder med palestinske myndigheter . Han fikk skryt av disse palestiner-araberne for sitt engasjement for dem . I dag har utenriksministeren kunngjort at en plan for deling av Israel nesten er ferdig utarbeidet . Israel deltar ikke i disse møtene i Tyskland .

Norge vet ikke hva de holder på med . For det første er Israel den fjerde sterkeste militærmakt i verden og de har atomvåpen . Dette at svake Norge jekker seg opp til å lage plan for deling av Israel : Ligner ingen ting . Sist de forsøkte å dele Israel og utarbeidet de to Oslo-avtalene : Endte det i fullstendig fiasko . Oslo har i mange år vært et skjellsord i Israel .

Statsminister Netanjahu uttalte for noen dager siden at det er helt uaktuelt for Israel å la palestiner-araberne få sin egen stat . Men Norge - som viser seg som det verste jødehater-landet på kloden - skal altså tvinge jødene til deres selvutslettelse .

Ifølge Skriften så bor Herren på Sion . Sion er et høydedrag i Jerusalem . Når lille Norge prøver å dele Hans land i to deler og to stater : Så kjemper de samtidig mot Ham . Det å kjempe mot vår allmektige Gud : Får alltid konsekvenser . Han har fastsatt i Skriften hvor stort Israel skal være . Fra Jordanelven til Middelhavet og fra Egyptens bekk på Sinai og helt opp til elven Eufrat .

Stakkars lille Norge : Herrens straffedommer kommer meget snart til vårt kongedømme !

                                                           

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar