søndag 25. februar 2024

Sjefsredaktøren i VG har fått chip i hånden


 Gard Steiro er sjefsredaktør i Verdens Gang som er den største avisen i Norge . Han forteller at han har fått innsatt en chip i ene hånden . Den er på størrelse med et riskorn ; sier han .

Da skjønner vi kristne at Frelseren snart kommer tilbake til vår jord . Bibelen advarer oss : Vi må ikke implantere denne chipen i pannen eller hånden . Den kommer til å inneholde alle opplysninger om oss og vi trenger verken pass , visakort  eller vaksinekort . Men Skriften sier også at vi ikke kan kjøpe eller selge uten denne mikro-chippen .

Vi husker hvor fort våre myndigheter fikk skiftet ut alle strømmålere i alle hjem i Norge . Således følger de nå med hver eneste time hvor mye elektrisk strøm vi bruker og prissetter deretter . Samme hurtighet vil vi plutselig oppdage når myndighetene  har bestemt at alle mennesker i vårt land skal ha denne chippen . MEN : Dette er Satans påfunn og vi som ønsker å arve evig liv i himmelen må for all del nekte å få en slik chip inn i pannen eller hånden . 

Jeg tror at vi blir pålagt å implantere chippen i løpet av de neste to år . Hvordan skal vi ikke-implanterte kunne kjøpe mat eller betale våre regninger ? Får vi andre til å handle for oss : Så kan nok myndighetene overvåke slikt . Husk at Norge er det landet i verden der innbyggerne blir mest overvåket . Vi blir sporet hvor vi enn er ved våre mobiltelefoner . Med 5G ser de snart når vi går på do . Bompenge-systemet overvåker hvor vi kjører - intet er skjult for STATEN .

Det er svært vanskelig å ta ut kontanter i Norge : Maksimum 10.000 kroner i måneden i min bank . Myndighetene kan ikke følge med kontantene slik som ved bruk av bankkort . Husk at det nylig ble vedtatt i Norge at alle våre innkjøp skal lagres av myndighetene .

Jeg ser ikke noen annen redning for oss som nekter chip inn i vår kropp enn å skaffe oss kontanter . Men husk å oppgi beløpet på selvangivelsen : Ellers kan det bli vanskelig å få skiftet sedler om de går over til nye sedler . Det er ikke lenge siden 500-kroner sedlene ble byttet ut . Svært mange fikk store problemer med å veksle  inn de gamle .

Et annet råd må være å opparbeid et lager av matvarer hjemme som står seg over lang tid . Dette kan komme godt med ved krig og krise også . Uten denne chipen kan du nok ikke reise utenfor landets grenser heller . Sannelig er jeg glad for at jeg snart fyller 82 år . Stakkars de som er unge i dag .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar