onsdag 31. oktober 2018

Lebesbymannen og russisk angrep på Norge ?

 Russisk ubåt av Borei-klassen , 170 meter lang , fart 25 knop , svært stillegående , 102 mann
Russisk langtrekkende bombefly : TU - 160 , " Black Jack " med missiler for A-våpenAlt tyder nå på at Russland har ubåter utenfor Møre-kysten. Vår regjering har satt " krisestab "- men kommuniserer ut til folket at det er ingen grunn til å engste seg.
To russiske langtrekkende bombefly av typen Tupolev 160, som avbildet , gikk sørover langs norskekysten sist mandag. Kl. 1042 denne dag gikk to norske F-16 jagerfly på vingene fra Bodø for avskjæring.
Videre har det i dag kommet melding om at Russland varsler missiltester utenfor Finnmark fra 6. nov. og utover i fire dager.

Da er det at mine tanker går til Lebesbymannen og hans syn en novembernatt i 1907. Han " så " at russiske tropper rykket inn i Norge - nord i Finnmark. De ble stoppet ved Lyngenfjorden ; men besatte landet vårt nord for denne fjorden.

Således : Missil-utskytingen til russerne 22 kilometer utenfor Møre-kysten ; kan jo bare være en skinn-manøver : At det kommer et virkelig angrep mot Finnmark fra 6. november ?? Vi husker at i fjor trente de på et stort fly-angrep mot Vardø - men avbrøt rett ved grensen.
Vi vet også at Brigaden i Nord-Norge nå er plassert sør for Trondheim og skal agere fienden til NATO som rykker frem fra sør. Således er det svært få norske hær-soldater i nord.
Men : Jeg vet ikke hva som kommer til å skje ; men russerne er ikke til å stole på....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar